Човешката злоба няма край

От: Човешката злоба няма край

Аз за това си показвам само прежалените сайтове :twisted:
 
Това е причината да съм малко параноичен що се отнася до сайтовете ми: Не линквам към тях от места, посещавани от мои конкуренти (потенциални недоброжелатели). Също така никой от фрийлансърите, с които работя, не знае за повече от 2 мои сайта. Ако все пак някой недоброжелател попадне на някой от сайтовете ми, нямам 2 сайта на едно и също IP, така че няма да може да навреди на останалите. Пък и на този, за който знае, няма да нанесе чак такива щети, защото повечето ми конверсии не са в следствие на трафика от търсачките. Макар малко да ми надува разходите и да изисква малко повече време, този модел срещу шанаджии работи перфектно за мен. Просто и ти трябва да си измислиш подобен механизъм и няма да имаш никакви проблеми.
 
От: Човешката злоба няма край

Искам само да уточня, че каквото и да съм писал в този форум, никога не съм изпитвал злоба към някого и не съм бил злонамерен. Въпреки това, няма да стоя и да чакам да ме съсипват. Сигурно сте забелязали, че повечето добри потребители на форума вече не влизат в него или поне не пишат, за всичко си има причина. Аз няма да изпадам в крайности и да заявявам, че повече няма да влизам и да се заричам, но като цяло доста ще се огранича откъм коментари.

Добре ще направиш, тука аудиторията вече няма нищо общо с името на форума (с няколко изключения) :)

И ако си сигурен, че са тия хора направо си ги насоли, няма какво да го мълчиш - такива гниди не трябва да се покриват. Иначе тоя тип поведение се толерира и излиза, че води добри резултати.
 
От: Човешката злоба няма край

Да ги пусне на лично на всеки писал в темата, ееле па на мен :rolleyes:
 
От: Човешката злоба няма край

Злобата и завистта не помага.. :)

Злобата помага, но в залата. :) Не бъркайте злоба с омраза (хейт). Омраза има много и навсякъде, най-вече във видео игрите. Всеки минава през този стадии, най-вече моят набор - 14-15 години (всички сме големи битки :D).
 
От: Човешката злоба няма край

Ква, злоба и ква завист, бе хора? Какво го слушате агейнста, той си го е яд просто, че няма да има вафли Б.Б. вече сутрин , за туй така си говори. :p
 

Горе