Шибаан онлайн бизнес!

От: Шибаан онлайн бизнес!

Да, банват ме за подлъгващо поставени банери. Два банера 250x250 поставени един до друг над съдържанието. Най-вероятно защото нямаше разстояние между банерите и или защото бяха близко до навигацията в сайта.

Добре де, няма ли възможност, да направиш корекции и да им пишеш, че повече няма да правиш така?
Възможно е, някой да те е докладвал...
 
От: Шибаан онлайн бизнес!

Лошо, оправи го и им пиши. И при мен беше станало подобно нещо но след 2 месеца ми отговориха че ми пускат сайта. Сега сам ги сложил така че ми паднаха приходите 2но, но все пак е по добре от 0ла :)
 
От: Шибаан онлайн бизнес!

Едва ли някой го е докладвал аз съм убеден че те си имат вътрешни критерии сайтовете максимално колко да печелят според броя посетители разгледани страници държави и тн. и като някой надскочи прага на някой полуидиот му светва лампичката и той ти реже главата
 
От: Шибаан онлайн бизнес!

Е не ми се вярва. През годините доста са варирали доходите...по-твоята логика сайта трябваше да бъде баннат в началото на 2008, когато беше най силно. А и 800-900 еврака за сайт с 3 000 000 импресии и 250 - 300 000 посетителя месечно не мисля, че са много.
 
От: Шибаан онлайн бизнес!

А твоето "мнение" чак сега го видях:) Съответно ти "ударих" още един "червен квадрат"...:)

А тука: http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=23277&p=212212#post212212 ми се смееш..и чак "да удариме един червен квадрат" ("много си зле" - ти щото си добре) :)
Ама че се сетиш рано или късно кои точно и защо "те папка"...

Преди всичко, първо се научете да бъде хора, после се правете на бизнесмени. Щото не съм единсвеният виждал милионер да става хилярдер, както и обратното. Общо взето "кривата на кондратиев" си знае работата

Надявам се тоя път да захапете, че не пиша с лоши чувства :)
 
От: Шибаан онлайн бизнес!

Бях гледал тия дни е едно клипче във vbox7, интервю на Слави със Мишо Шамара. Там Шамарчето каза, че не е важно, че ще паднеш, важното било да може да станеш и да продължиш. Каза го по повод това, че от началото на съществуването си, кариерата му е претърпяла възходи и падения, което било нормално за него. Та, и аз като се замисля е така - винаги е било така. Важното е наистина да може да се изправиш и да продължиш, като с всеки един път ставаш по-силен и по-добър в това, в което си се насочил.

Не мисля, че някой от тук е имал само възходи, имал е и силни падения. Такива, че да са го върнали чак в начална фаза. Може и малки, не е задължително да са силни. И като гледам никой не се е отказал от това, с което се занимава. Все пак е добър и знае, че скоро пак ще е на високоскорстната магистрала. ;)
 
От: Шибаан онлайн бизнес!

Приятелю, много е верно вскичко казано до тук от момчетата ! Не се откзавай а си действай. Всеки бизнес си има жизнен цикъл, и колелото на живота си е нещо реално. Ще дойдат и по-добри времена, важното е да не се отказваш, а да продължваш да натискаш и да чоплиш. Всичко което казвам, и казаното от другите го изпитах на собствен гръб - СЕГА ! До 2008 (кризата) имах офлайн бизнес, и бях много добре. Даже по едно време си виках тва добре, не е на добре ;-) Бизнеса ми беше тясно свързан с бранш който е най-засегнати от кризата, и фалирах - ама много яко! И сега надеждите ми да се изправя са изцяло в онлайн - бизнеса ! Като получих първия смс в мой сайт с платено съдържание, имах жълто на гащите :)) Онлайн бизнеса си е нещо реално, но не е извънземно ... има си и възходите и спадовете. Проблеми, непредвидени обстоятелства, кофти партьори и тн винаги ще има
 
От: Шибаан онлайн бизнес!

Е ти намери място за надеждите си... Тепърва големото дърво предстои за онлайн бизнеса. Ще се дерат направо, повярвай ми :)
 

Горе