Щампи на тениски-офлайн бизнес

manqga

Member
Привет,
решил съм да започна офлайн бизнес с правене на щампи върху тениски
и за това ми трябва малко повече информация за машини материали и т.н
в интернет информацията е оскъдна ако някой е запознат бих се радвал да сподели.
:shock:
 
От: Щампи на тениски-офлайн бизнес

Ползвай Гугъл. Ако не намериш информация, звънни в някоя фирма за щампи и ги питай точно какъв модел машина ползват, за да се "увериш", че печатат достатъчно качествено за твоите нужди.

Не че се заяждам, ама как така си решил да започнеш такъв бизнес без дори да знаеш колко ще ти струва и каква е технологията на печат? В съновника ли пишеше да направиш така?
 
От: Щампи на тениски-офлайн бизнес

плотер мисля, че се нарича машината която се използва за щамповане

Не че се заяждам, ама как така си решил да започнеш такъв бизнес без дори да знаеш колко ще ти струва и каква е технологията на печат? В съновника ли пишеше да направиш така?

Едва ли някои се е родил научен...
 
От: Щампи на тениски-офлайн бизнес

Това ме разби .... реших да правя бизнес кефи ме идеята ми ама колко ще ми струва, колко ще изкарам, а имам ли пари това нз :)

Пич ето ти най-евтиния вариант.... Купуваш си ютия и трансферна хартия + мастилено струен принтер = качеството е кофти инвестицията е много малка = много недоволни клиенти :) Малко повече парички ако дадеш за преса ще е по-добре. Това е най-елементарния начин и с него съм си правил тениски преди години за лично ползване, ама след първото пране каква тениска каква щампа какви пет лева.

Но за да не спамя излишно темата и да ти помогна ето ти това което търсиш:
http://www.factor.bg/new_sublimation.php
 
От: Щампи на тениски-офлайн бизнес

Никъде не съм питал колко ще ми струва или колко ще искарам....парите не са проблем просто се интересувам от самата схема материали мастило и т.н
alabam4eto мерси за сайта сега ще го прегледам :)
 
От: Щампи на тениски-офлайн бизнес

за да предлагаш всичко необходимо ще ти трябва дигитална машина или широкоформатен принтер за да можеш да обслужваш цетните картинки, Режещ плотер по-добре от тези маси които могат и по пасери да режат, 50-ти вида и цветове фолио и не на последно място термо преса. За да си конкурентен с качество и цена едно 50 000 лв. на старта ги имаш. Ако ще слагаш само текстчета едно цветни ти стига режещ плотер флок фолио и преса. Тогава за около 3000 лв. си готов :)
 
От: Щампи на тениски-офлайн бизнес

Ако някой все още се интересува, имам оборудване което продавам. Ако искате само щампи на тениски, една преса и плотер ще са ви достатъчни. Но ако искате дигитален печат на тениски, то тогава ви е необходим и принтер с бял цвят задължително.
А що се отнася до наличностите на фолиото, не мисля че е необходимо такава наличност. Доставчиците имат разнос 2 пъти в деня и дори и да нямате от даден цвят то ще ви го доставят до часове.
 
Стига вече с този сайт factor.bg ! Там са пълни измамници! Скоро на тази " убавица" и писах какво точно искам , като на сайта даже предлагаха ключодържатели, рамки за снимки. Обади ми се някаква женица, която вместо аз да я питам какво предлага , започна тя да ме разпитва какво точно съм искала, имам ли машини и въпроси , които нямат нищо общо с това , което аз съм писала?! ОКАЗВА СЕ ЧЕ ТЕ НЯМАЛИ НИТО ТЕНИСКИ
 
НИТО КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛИ, НИТО РАМКИ, нищо ,че се предлагат на измамния сайт, тази женица започва да ме уверява ,че ще ме свърже с такива фирми , които са се занимавали такава дейност?! Не разбрах тя с какво се занимава, като го е направила на сайта си?! Как е възможно такава измама, как е възможно тук изобщо да се предлага тази фирма, ако изобщо това е фирма?! Спрете вече да пишете и да лъжете хора, за нещо , което реално не съществува?!

НЕ СЕ ОБАЖДАЙТЕ И НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙТЕ С factor.bg
 
Най- вероятно " гладни " служители си правят реклама. Забелязах ,че в този сайт много се рекламира тази фирмица и поради тази причина направих запитване , за нещата , които " уж" предлагат и за хвалбите от някой " съфорумци"
Както и да е , моя пост е ,че няма смисъл да се занимавате с тях. Целта ми е да спестя нерви, време и разочарование, на поредните " уникални бизнеси"!
 

Горе