5. Italian puppic.twitter.com/5t0YQ78ykY
— Angry Tom (@AngryTomtweets) February 15, 2024
3. Two pirate ships battling each other as they sail inside a cup of coffeepic.twitter.com/RJu5QjvLZn
— Angry Tom (@AngryTomtweets) February 15, 2024
Не живеем във виртуален свят, но чувствата ни се изместват натам. Казвал съм го - как завършва Матрицата? С какво послание?Накрая ще се окаже, че наистина живеем във виртуален свят и, че матрицата е реалност как в тръгнало![]()
👀 40 years ago Kyle Reese told us…
— Bryan McNally (@4CatRanch) January 3, 2024
Terminator 1984… pic.twitter.com/AlYKMrIBAZ
Гледали ли сте филма "Валериан и градът на хилядите планети" - там има един виртуален град. Има много истина във филмите, дано само не стане реалност филма "Терминатора", че натам отиват нещата.
Натам отиват. Малко по малко.Гледали ли сте филма "Валериан и градът на хилядите планети" - там има един виртуален град. Има много истина във филмите, дано само не стане реалност филма "Терминатора", че натам отиват нещата.
Дай няколко селфита и ше го уредим.Супер, искам еротични снимки с AI да ме направят млад, строен и много привлекателен с мадама на яхта, и да изпратят снимките ми на всички познати да се пукнат от яд и завист
Между другото, тези двамата водещи са ми едни от най антипатичните типажи на публични личности
Как ли не, да ме нагласиш в сексуални взаимоотношения с някой, като Дефа и ше трябва евро да пращаме за да не ги публикуваш във форума.Дай няколко селфита и ше го уредим.
Това е най-логичното, казах ви го преди месеци.Да близко е до истината, аз почти нищо не разбирам от програмиране и успях с чат GPT да си направя код на питон за извличане на информация ми трябваше от един сайт, изображения цени и така нататък за един каталог...при което при всяка грешка, му давах инфо какво ми дава и той ми казваше какво да оправя, не само даваше, но и пренаписваше кода. И все пак мисля, че за сега ще е само инструмент които ще оптимизира работата, но след 5 години, бог знае.
Аз не знам да не достигнем набързо пика на своето развитие като цивилизация и да се само затрием. От една страна водим войни за влияние, ресурси и пари, а от друга се развиваме стремглаво в технологично отношение, то по военно време се правят най-много открития и технологии де, но ние според мен не сме дорасли още и не знам да не се само изтребим като на шега.
Не знам дали ще издадеш нещо в Амазон, но аз определено имам вече достатъчно много добри неща, за да го направя.Дай няколко селфита и ше го уредим.