Предлагам: Ще ви напишем или преразкажем статия на немски език

След като нито си поръчвал, нито си питал хората, които са поръчвали, какви "релевантни" мнения даваш? И пак - това колко печеля аз, теб въобще не те интересува. И пак - за мен не е толкова важно колко ще спечеля. Важно е да съм с добро име сред клиентите, те да са доволни и да се връщат при мен.
 
Едно време правеше перфектните преводи, после пък типстерсво, сега трафик.. и всичките общо взето - ламерска история. Преводите - посредник, типстерството - пълен лайк, трафикът - мошенически. Така изглеждат за мен лично нещата, много думи, много дуене, гоуеми приказки, но в крайна сметка - едно голямо нищо.
Човек трябва да се профилира някъде, а не да бръмчи от цвят на цвят, въпреки, че е ентуасиаст и си вярва. Просто не стават нещата така..
А иначе плюенето и зъбенето всички тук явно ги владеем много добре, но ако трябва да вършим работа или да изкарваме кинти, нещата започват да издишат и после защо във всяка тема се говори за стотинки :)
 
Като цяло на неадекватните ти коментари отговарям доста адекватно. Копирам ти и линкове. Ама после ми се жалваш, че цитирам неща като преди това ти си цитирал каквото ти е било изгодно в подкрепа на мнението ти. Мнението си е твое. Дръж си го за теб. Съветвам те да прочетеш определението за спам, 'щото май не ти е много ясно. Ако пък ти е ясно какво е спам, тогава трябва и да разбираш, че мненията ти са спам, с който пълниш форума, превръщайки се в поредния хейтър/трол/спамер. И отново - успех!

StillMad, никъде във форума не пише, че един човек трябва да се занимава с точно определени единствени неща. Аз се занимавам с много неща. Опитвам се да припечелвам странично от доста и различни дейности. Понеже едно е да си получаваш заплатата всеки месец, друго е тя да ти е резервния доход. Дали преводите ми са добри или не, могат да кажат само клиентите ми. Същото се отнася за статиите, преразказите и всичко останало. Има и недоволни, разбира се, но след като има хора, които всеки месец използват моите услуги, смея да твърдя, че се справям достатъчно добре.
 
Последно редактирано:
Еми простата логика - профилирай си се в преводите - истински, професионално. А ти скочи да продаваш трафик и да правиш футболни прогнози... усещаш ли колко несериозно звучи това?
А иначе - който е на заплата, реално няма как да е предприемач :) което естествено не му пречи да търси и има допълнителен доход, но трябва да е далеч по-скромен
 
Не му давай акъл, в колко теми вече сам се направиш смешен, това същество нито приема, нито предава.
От празни тикви акъл не искам. Мерси.
 
А ти какво правиш в момента, льольо? Ей, ама то не ставало само с приказки, трябвало и акъл, а? Пък акъл липсва ...
Интересно какво имаш да делиш с мен, та се дракаш. Или просто домейна, който купи от мен не можа да го оползотвориш качествено и сега търсиш да си избиеш злобата някъде?
А иначе, капацитет, и аз бих се радвал да могат да се трият личните мнения. Така триеш ъпването и добавяш ново ъпване на темата, без да пълниш самата тема. Но към този момент това не е възможно.
 
Последно редактирано:
Домейна, който купих от теб, дори не си ми го прехвърлял, това въобще няма нищо общо с темата, че си галфон. Нито съм за 80-те лева, нито съм за домейна, никога не е имало нищо на него, че дори не е бил и на мое име никога.
Както и знаеш никога не съм казвал нещо за тоя домейн, ако нещо имах против теб още преди една година да съм ти писал в темите, но ми писна да ти гледам излагациите от 2 месеца насам.
 
ReminD, човек, когато му е писнало нещо спира да се дразни. В случая ти действаш нелогично, защото продължаваш да ми спамиш темите. Никога не си ползвал мои услуги по превод, тогава откъде знаеш услугите ми колко каюествени са? Просто не мога да разбера какво има да делим с теб и още няколко други хора във форума, та постоянно ми спамите темите?
 

Горе