Като цяло на неадекватните ти коментари отговарям доста адекватно. Копирам ти и линкове. Ама после ми се жалваш, че цитирам неща като преди това ти си цитирал каквото ти е било изгодно в подкрепа на мнението ти. Мнението си е твое. Дръж си го за теб. Съветвам те да прочетеш определението за спам, 'щото май не ти е много ясно. Ако пък ти е ясно какво е спам, тогава трябва и да разбираш, че мненията ти са спам, с който пълниш форума, превръщайки се в поредния хейтър/трол/спамер. И отново - успех!
StillMad, никъде във форума не пише, че един човек трябва да се занимава с точно определени единствени неща. Аз се занимавам с много неща. Опитвам се да припечелвам странично от доста и различни дейности. Понеже едно е да си получаваш заплатата всеки месец, друго е тя да ти е резервния доход. Дали преводите ми са добри или не, могат да кажат само клиентите ми. Същото се отнася за статиите, преразказите и всичко останало. Има и недоволни, разбира се, но след като има хора, които всеки месец използват моите услуги, смея да твърдя, че се справям достатъчно добре.