Що е то беклинкс? (начинаещ съм)

Exoras

New Member
Привет на всички. Отскоро се интересувам от МЛМ и СЕО, защото с един приятел имаме проект за сайтче, от което да изкарваме кинти - той се занимава с програмирането, аз с поправки по дизайна и с маркетинг (това уча) , та като чета за СЕО се натъквам честичко на препоръки в сайта ни да има повече Backlinks, и че те вдигат ранга ни в Гугъл. Въпроса ми е точно какво представлява беклинк-а и как може да се сдобием с повече такива линкове. ( разбрах че е нещо като да предложиш на други сайтове да сложиш техни линкове в твоя сайт, срещу еквивалентна услуга :roll: )

Мерси предварително. В бъдеще ще споделям опита си и ще задавам още въпросчета. УСПЕХ на всички!
 
Това са линкове до сайта ти от други сайтове, не става въпрос само за размяна на линкове а и за събмитване в сео френдли директории, и линкове от подписи в форуми
 
Може ли да ми дадете линкове към подобни сайтове, за да се запозная по-подробно с технологията? Как действат те? Имаш предвид, че аз поствам линк към сайта ми в подобни СЕО директории и това ми вдига ранга в търсачката гугъл? А и освен това ако поствам в много различни форуми и в подписа си имам линк към сайта и това пак му вдига ранга ?!
 
беклинкс може да натрупаш след 3-4 месеца най -рано когато гугъл ще ги отчете и така . линковете е добре да са реални без редирект .По добре е 100 сайтчета с по 1 ПР или 0 отколкото 20 с ПР6 и с редирект към теб относно ПР-а .Прочети подписа ми за повече инфо .
 
Здравей Exoras и добре дошъл тук в нашият форум. Еми то coolice ти го обясни кратко и точно, само да допълня че и линковете от статии/articles съшо са добри еднопосочни линкове към сайта ти. В Search Engine Optimization - Оптимизация за Търсачки има много теми по въпроса за линк стратеггите и линк билдинга. Ще ти бъдат от ползи много неща написани там. Успехи със сайта ти и приятен престой тук ти пожелавам. :wink: :)
 
А етоя и конкректната тема Списъци с Безплатни Директории

Клипчето показва как се работи с робоформ за да тие по лесно трупането на линкове а списъците съдържат няколко хиляди директории (направо свят да ти се завие) :)
 
Още съветчета:

1. НИКОГА не се записвай в МЛМ ако има регистрационна такса!
2. Не сигуби времето в програми които "плащали" за гледане на реклами, четене на писма, ходещи човечета и тн.... повечето тук сме минали по този път, но да ти кажа: "Такова животно нема" за*би ги
3. Инвестирай в "даунлине" (хората под теб) бъди им на разположение и им обяснявай каквото знаеш
4. Ако не си добре с английски (или поне немски) стани дистрибутор на орифлейм примерно и не се занимавай с нет (без да се обиждаш :wink: )
 

Горе