Що праиш расизъм?

Наети и следващи указанията на БФС относно пропускателния режим. :)
Абе то рестрикциите на БФС забраняват и внасянето на бомби и други пиротехнически средства, ама на мачовете винаги гръмва по някоя. И всичко това след щателна проверка от няколко служители на МВР. Повярвай, БФС е последната институция, която бих похвалил, но допускането на тези индивиди не е само тяхна вина.
 
Ами сгафихме. Факт е, че подобни неща се случват в UK и в други страни, но това не бива да ни е оправдание - във всички случаи трябва да се вземат сериозни мерки. Да, някои британски медии преувеличават, но не е като ние да сме невинни.

Иначе в UK и други западни страни гледат на антирасистките прояви с толкова лошо око именно заради робството и нацизма. Чувстват се виновни за миналото си и искат да компенсират в настоящето с равнопоставено и на моменти дори привилегировано третиране на малцинствата. Ние не сме имали чак толкова силни националистически епизоди в историята си и може би затова не гледаме на това като на чак такъв голям проблем. Не мисля, че средностатистическият българин е расист.
 
Да, за това говорехме. За олигофренски изказвани по световните медии. А то ще неандерталци в нашите агитки си има, и не само в нашите. Пълно е. Дори не знам колко гладък е мозъка на такъв индивид, да ходи по мачове и да го раздава хулиган и ей такива идиотщини. ;)
 
Единственото дето ме подразни е официалната реакция на правителството в лицето на Борисов. Не би трябвало да се взема отношение по такива битови "инциденти" на такова ниво. Това е и реалната излагация в случая.

Другото е ОК.

Англия и другите западни държави си плащат цената за това да имат негри-спортисти. Ние не сме готови на такава жертва все още и слава богу.

Ако спортът е толкова важен за националното самочувствие, по-добре дръжавата да инвестира в развитието на плуването, ски-спусканията, хокея на лед и други такива, където африканският генотип е недостатък, а не предимство...
 
Само ще отбележа, че въпросните фашизоидни елементи в Сектор "Б" са едни и същи от поне 10 години. Това са същите хора/фракции, които властват в сектора, трошат стадиони, правят свинщини и най-важното - изпълняват поръчки срещу пари. Проблемът е, че абсолютно никой не прави нищо, за да може такива кратуни да бъдат изгонени от стадионите, както се случва в Западна Европа, макар и там проблемът с расизма във футбола да е по-сериозен, отколкото в БГ.

Това срещу Англия също малко изглеждаше като поръчка Боби Перуката да бъде "сготвен", тъй като ББ беше някак доста бърз с призива за оставка, който пусна часове след мача. В "Дневник" има добър материал по темата, макар и без конкретни доказателства, а главно с предположения. Аз не знам каква е истината, но не е изключено Перуката да е нарушил нечии интереси и това да е довело до цирка с Англия, последван от напълно безпрецедентен призив за оставка от министър-председател към шеф на футболен съюз. Може би има някакви големи пари в цялата работа с футбола, които трябва да се развъртят, а Перуката е пречел.
 
Единственото дето ме подразни е официалната реакция на правителството в лицето на Борисов. Не би трябвало да се взема отношение по такива битови "инциденти" на такова ниво. Това е и реалната излагация в случая.

Е, да де, ама щом английският Борко ръси мозък по темата, няма как нашия Боко да остане по-назад. Още повече, при нормални обстоятелства ФИФА сега трябва да накаже страната ни за държавно вмешателство в управлението на една не-държавна институция, ама нали е в полза на политическата коректност, правилата могат да се погазват. ;)

Има и друг странен момент - Боце, в качеството си на футболист от отбора на бистришките тигри е подчинен на перуката. Как така ще му иска оставката, па и ще я получи? :)
 
Последно редактирано:
@Noke , това са хора, официално англичани. Не са ги вкарали с някой транзит. :) А да не позволиш на някой да е някакъв заради расата му в съвременния свят си плаче за бунтове и преврати. :)

Според мен Боби от много време насам не му е там мястото, но какво ли разбирам аз от футбол. Спрях да се интересувам след като започнаха да падат от държави от третия свят.
 
Според мен Боби от много време насам не му е там мястото, но какво ли разбирам аз от футбол.
Що, с волейбола какво стана? И там бяхме четвърти в света и то не само веднъж, а доста дълго време. Сега къде сме? Докато спортните федерации се управляват на феодален принцип, няма да имаме спортни постижения.

Тук въпросът е друг - имаме ли култура да организираме футболни мачове? Аз мисля, че не. Не може при всеки мач Левски-ЦСКА цялата полиция, жандармерия, пожарна, и сигурно планинската спасителна служба и БЧК да са на крак, и въпреки това да има вандализъм във и извън стадиона и ранени, като при война. Не е нормално някак...
 
Аз волейбол гледам. И то смея да кажа, че не го гледам, защото са нашите, а защото са на ниво. Когато два отбора са на високо ниво обикновено зрелището е голямо. Но ако единия е спънат кон, а другия топ класа, както е при футбола ни, не виждаш нищо друго освен унижение. :) Което от своя страна събужда и съжаление. А това не е приятно чувство, което искаш да изпиташ във времето, отелено за релакс и забава.

Каква култура. Единствената култура, която съм виждал, то това беше на едни от последни мачове на Славия с провинциален отбор....но честно казано, и самия мач беше спрял. Колкото до това колко институции са заети с вечното дерби, това си е до културата на хората, никаквите глоби, скапаняците, които правят събитието грозно зрелище и куп други фактори.
 
това си е до културата на хората
И се връщаме в изходна позиция! :)

Точно така, нямаме културата да посещаваме спортни (футболни е по-точната дума) мероприятия, затова ще се петни името на цялата ни държава и ще ни обявяват поголовно за расисти, заради шепа лумпени.

Няма смисъл да вадим кирливите ризи на обвинителите, защото в случая сме си виновни. Платени или безплатни, хайка тумбаци ни изложиха пред света, а ние вместо да потърсим сметка защо това се случва, ровим в историята на империите. Твърде малки сме, за да им търсим сметка, затова е по-добре да бъдем възпитани, та поне да не им даваме повод да ни гледат още повече отвисоко.
 
абе вкото и да си говорим, супер стана че му искат оставката, трябва да има промяна. Тоз седи там от 30 година.. време да се промени нещо отгоре за да се промени нещо и от отдолу..

Да започнем от 0 пак е нещо, отколкото да боксува на едно и също място..
 
Ако са маймуни - расизъм, ако са лъвове - нема проблем.

Расизъм има, ама спрямо маймунките.
 
Истина е, че българите сме расисти, което е смешно, предвид факта, че сме циганско племе с много шарен генетичен код.

Права си ето доказателство за думите Ви.


На какво основание по време на международна футболна среща някакви безмозъчни ще демонстрират афинитет към фашизма?

Този инцидент е планиран отдавна. И ако си мислиш, че е случаен, хахахаха.

Какъв е мотивът за това поведение?

До може БФС да не смърди на алкохол.

Че в противниковия отбор има чернокожи??

Това бе насочено към тех.

Българинът е расист и шовинист - очевидно е.

tenor.gif


Персонално наказание от ФИФА срещу Гошо, Пешо и Сашо, понеже са се правили на фашаги?

Да, в България има закони, който ти забраняват посещенията на стадиона ако нарушиш правилата. Скоро трябва да влязат в сила поименните билети, който може да ги купуваш само с лична карта.

Хайде да си сложим ръка на сърцето и да си признаем, че по нашите стадиони да видиш плакати и транспаранти със свастики си е нещо обичайно.

В нашето първенство са изминали 12 кръга и са се изиграли 84 мача, колко от тях си видяла свастики и разни тем подобни забранени символи.

Вие въобще ходите ли по мачове ?

А защо не спомена благотворителтния турнир, защо не спомена всичките средства, където сме събирали за болни деца.
 
Аз не мога да разбера следното! Защо се отдава такова голямо значение на действията на представителната извадка на утайката на обществото (футболните фенове)?
Доста неадекватно мнение.
По същият начин може да генерализираш за всичко друго и накрая да установиш, че в България има 7 милиона утайки, към което число спадаш ти, твоите приятели и твоите близки. ;)

Да, в България има закони, който ти забраняват посещенията на стадиона ако нарушиш правилата. Скоро трябва да влязат в сила поименните билети, който може да ги купуваш само с лична карта.
И какъв ще е смисълът от поименните билети, нали един два кръга влезе това правило, за да се види колко е несъстоятелно? Какво пречи на Пешо хулигана да отиде и да седне на Гошо на мястото, та да мята от там бомби и да прави хитлеровия поздрав? Как ще се идентифицира Пещо, като е с маска?
 
Какво пречи на Пешо хулигана да отиде и да седне на Гошо на мястото, та да мята от там бомби и да прави хитлеровия поздрав? Как ще се идентифицира Пещо, като е с маска?
Ако изобщо е отредено някакво място за сядане, тъй като нашите стадиони са далеч от всякакви европейски стандарти.

Няма какво да се обсъждат главните действащи лица, участвали в тази първобитна проява. Всяка дума, изречена за тях, бива приета с гордост от плитките им мозАци. И да попитам какво стана с лицата, пребили служител пред Герена?!? Кой потули случая и защо не се пише в медиите?
 
Според мен ще ни накаж
И какъв ще е смисълът от поименните билети, нали един два кръга влезе това правило, за да се види колко е несъстоятелно? Какво пречи на Пешо хулигана да отиде и да седне на Гошо на мястото, та да мята от там бомби и да прави хитлеровия поздрав? Как ще се идентифицира Пещо, като е с маска?

За да си купиш билет, ти трябва да го направиш само с лична карта. И се проверява дали имаш наказание, а влизането на стадиона ще става първо през полицията, като отново си показваш картата заедно с билета.
 
Права си ето доказателство за думите Ви.




Този инцидент е планиран отдавна. И ако си мислиш, че е случаен, хахахаха.



До може БФС да не смърди на алкохол.



Това бе насочено към тех.



tenor.gif




Да, в България има закони, който ти забраняват посещенията на стадиона ако нарушиш правилата. Скоро трябва да влязат в сила поименните билети, който може да ги купуваш само с лична карта.



В нашето първенство са изминали 12 кръга и са се изиграли 84 мача, колко от тях си видяла свастики и разни тем подобни забранени символи.

Вие въобще ходите ли по мачове ?

А защо не спомена благотворителтния турнир, защо не спомена всичките средства, където сме събирали за болни деца.

Понеже съм потомствен цесекар, няма да влизам в празни спорове с теб. :)
И в нашите агитки има мърша, и като цяло поведението на футболните ни фенове е пълна селяния. Аз не ходя на мачове, но баща ми ходи. Ходи само на срещите с чуждестранни отбори, защото е по-безопасно.
 
Англия не виждам какво въобще бръмчат по такива въпроси.
Именно заради расизъм искат да излизат от ЕС!

Айде чупката от Европа за тия калъфи.
И без това там са поколението на най-расистката измет в историята на човечеството + тонове чернилки.

И никакво допускане на Европейското за тия неандерталци!
Да си играят на Африканското първенство или там където ги пуснат.
 

Горе