ЮПИИИИИИ - ЕТО ТОВА Е ИСТИНАТА

хахах ти за какви ни взимаш тука... я стига с тия глупости и с тая cashfiesta
 
Едно време колко се радвах на тия... :lol: , даже си бях изтеглил някакъв "хак", с който не трябва да будиш онова човече от кешфиестата и постоянно си ми "трупаше пари".... :lol:

като гледам после 2 долара за 1 месец :D , зае*и.... :lol:
 
да , мерси! :D то едно такова гръмко заглавие на темата , викам кво става тука ... ша си начупя мишката от бързане , пък то КВООО
 
Незнам защо но дамите се кефят на кеш фиеста една позната я предупреждавахме че е скам но въпреки всичко се захана изкара $150 които извенднъж се преърнаха на $0,46 цента и не ги и платиха
 
Не става въпрос никъде за хвалба ??? Поне аз не видях такова нещо. Дамата иска да се регнеш под нея в тези измамници cashfiesta.

Аз се осъзнах благодарение на този форум 3 дни след като си бях изтеглил техния бар и бях натрупал доста точки и накрая на месеца 0,10$.

Благодаря Ви на всички който ме посъветвахте да не се захващам с тях.
 
Е то си има - благодарения на рефералите им. Всеки си ги е аднал на сайта му да му генерират още реферали под него. И ето ти системата работи. Аз лично се записах за да ги проуча и съм достоен член на системата им. :) Голям купон.

crashbg, бате надявам и много други да не стигат до извода за тях по трудния начин. С кликане и препоръчване на програмата. По добре е да си трупаш хора под някоя по-добра като имидж програма, а там не само си получаваш парите, но и това става с всеки месеш, ако даунлайна си прави продажбите за месеца.

:wink:
 
е най добре адсенсе да се занимаваш с рефералс поне зимаш на реферал 250$ ;) и отделно някои цък... само че не е работа за всеки естествено
 

Горе