Юдо Комунистите свалиха предаването на Ифандиев==Остана само един изход РЕВОЛЮЦИЯ

niks

New Member
Георги Ифандиев падна под гилотината. Предаването му „Диагноза” – аут!

Предаването на журналиста Георжи Ифандиев „Диагноза” пада от ефира на Евроком. Причината е, че СЕМ е наложила 5000 лева глоба, заради водещия Георги Ифандиев, който „създава предаване внушаващо нетърпимост между гражданите и пробуждане на ненавист възоснова на расов, религиозен и национален признак”.

Наложената глоба прави така, че се запушва устата на известния водещ. В предаването се разкриваха много от мръсните тайни на политиците и на хора от обществения живот. Във всеки брой на предаването "Диагноза" по Евроком НКТ, авторът говори и за премиера Борисов. Известно е, че Борисов в тесен приятелски и политически кръг е казал, че съвсем скоро ще направи така, че предаването да бъде свалено от ефир.

В понеделник водещият Ифандиев анонсира петъчното предаване с основна тема: Истината за Росен Плевнелиев. Гост щеше да бъде политологъп-енциклопедист Антон Тодоров, който щеше да разкрие другото лице на новия Държавен глава. Уви! Това няма да се случи...
Оттук нататък Ифандиев ще подържа единствено сайта си www.diagnosa.net

Никнейм за сайта - NADo
Парола за сайта - referendum

--------------------------------------------

Край на свободата на словото, телевизията като медия умря, остана само интернет но скоро и на него ще ме сложат наморник.
Изхода е само еднин РЕВОЛЮЦИЯ, колкото по рано го осъзнаете толкова по малко ще боли !!!:cry:

Последното предаване на Ифандиев

[video=youtube;Yr5Yctn20FU]http://www.youtube.com/watch?v=Yr5Yctn20FU&feature=related[/video]

Теглете си парите от Ротшилдските коптори наречени Банки докато е време, много скоро няма да имат никаква стойност
 

Горе