въпрос за под домейни

naskobg

Well-Known Member
Имам купен хост с който разполагам с 15-на домайна..
Мога ли да ги направя така pills.domain.com, penis.domain.com, mp3players.domain.com. ? Става дума за genbucks и искам да използвам всичките си под домеини и на всеки под домейн името му е да е някои от продуктите им..под един сайт за под домейн. Това проблем ли ще е за тях и нарушавам ли някакви правила? И още един въпрос..с ккакво промотирате сайтовете си от genbucks?
 
Според мен не нарушаваш никакви правила :) Щом ги имаш изшплзваи ги.... А за промоутването лично аз в момента тествам AdWords :)
 
А според мене много добре и SEO според мен. Виж ако ти е така използвай някоя ключова дума за начало на съб-домейна. Освен ако използваш SE трафик. Ама като гледам ще си хи хванеш тези думички така или иначе.

Има голяма визможност да стане много добре структорирано, евалата бате. Но главният ти домейн трябва да ги обединява - примерно като: penis.mall.com, penis.online-shop.com или просто може да си име което си си избрал преди това. :)

Иначе aplus.net са оптимизирани на същтият принцип, със съб-домейни. И за думичка над 8000 търсения са първи. Ама те са и старички. Както и да е, мисълта ми е че са решили да се оптимизират със този вид структора. А и собственика на submitepress.com го препоръчва за масивни фирми. :wink:
 

Горе