въпрос за GenBucks

Rolling

New Member
Здравейте на всички съфорумци, все още съм начинаещ. Ето въпроса ми, който може да ви се стори много глупав и елементарен но все пак :

Трябва ли да си адна някъде сайта в ГБ щото като се регнах ми отваря страница ГБ статс, но не разбирам какво следва след това.

А и също ако реша да взема темплейт от ГБ как да го сваля и нали няма проблем да го променям както си искам.
 
По първия въпрос не те разбирам много много, но след като се регистрираш, мисля, че трябва първо да активираш регистрацията си от пощата, която си сложил, след това си влизаш с юзър и парола.

768576_orig.jpg


това ти е контрол панела
цъкаш някой от бутоните, зависи какво ти трябва и то излиза.

а колкото до втория ти въпрос, да можеш да променяш каквото искаш :)
 
Сега се уча и на хтмл и като цяло съм мн начинаещ. Имах предвид като отворя някой темплейт от сайта им копирам изходния код и там вече си правя промените... или го download-вам по някакъв начин ?!

а може би няма голямо значение
 
Теглиш го, след това го отваряш с някой редактор хтмл и променяш, след това сейваш и качваш на хостинга ти.
 
Да не отварям нова тема, ще питам тук.
Значи в момента имам един pending order, с който ще изкарам първия стотак. Обаче не съм сигурен как да попълня адреса. Малко (доста :lol: ) тъп въпрос, обаче трябваше да го задам.

Предполагам че Zip е пощенският код.
Не ми е ясно как да оформя полетата address , address extra, и checkname.
 
Улицата ако ти в Джеймс Баучър го напиши на латиница и на английски, иначе на латиница и както се казва улицата :)
 
И аз имам въпрос за Genbucks...Та ситуацийката ми е следната...реших благодарение на ужасно многото идеи и полезна информация която намерих при вас в PREDPRIEMACH да се впусна и аз в дебрите на affiliate програмите и си харесах темплате от ГБ взех че поисках да им ползвам и хостинга и им дадох те да ми нагласят темплате-а и всичките настройки хем аз да имам по малко неща които да объркам при подкарването на сайт-а.

та проблема ми иде когато реших да подменя контента на сайта за да не ме накажа тот гугъл за дубликат съдържание. Имам си аз основни понятия от html, css и реших с dreamweaver да едитна съдържанието на съответните страници , но като текст намерих от къде да етитна само home , faq , menu страниците , а страниците със самите продукти и каталога със всички продукти се съдържат в *.php страници които извикват някакъв скрипт като този :

в meds.php намирам само този код като изключим таблиците, в които се помества съдържанието
Код:
<?php include 'anotherwebsite/index.php?id='.$id.'&product=' . $product.'&cartdomain=cart.php'; ?>

от друг сайт и не знам как да стигна до това съдървание за да го едитна и то да остане променено за моя сайт.

Идеи някакви или ви омотах с моето обяснение на проблема?
 
Ами отваряш динамичните страници една по една в браузъра и си ги сеиваш на харда променяшси ги променчш менюто да сочи към тях и си готов и имаи на предвид темата за деиндексирането от книги и куросве :)
 

Горе