въпрос за GenBucks

мерси много coolice за бързия отговор .... като потръгнат нещата ще черпя много :)
 
coolice каза:
банерче или линк с твоето ид до които и да е сайт на ГБ като кликнат ще се отчете клик, както и прпдажба
Именно
 
Bricksn каза:
Писах на support@ genbucks .com за картата преди три дена, и все още ми се появява съобщение да се свържа с тях. - "Email support@genbucks to get yourself an epass account set by us"

Това нормално ли е? :roll:

незнам пиши на jas тои е по бърз или в техния форум пиши споку ще я направят а може и някои спам филър дае хванал имеила ...
 
Малко глупав въпрос

Здравейте и от мен на всички. Много интересно ми се стори програмата и начинът за осъществяване на online sales. Що се отнася до Easytrader- пълна простотия. Средно си правя по 10-15 лв на месец от тях, но за трафика, които докарвам е изключително малко.
Затова и реших да се насоча към тази доста по-развита ниша. Още от сега , предварително искам да багодаря на всички, които споделят знанията и ннатрупания опит с нас, още ненавлезналите достатъчно в материята.
:lol:

А сега и въпросът ми:
регистрирах се в в Genbucks, и сега като за начало искам да ползвам free hosting i domane. Поне докато не пусна 1 сайт. След това ще си взема и домеин и хостинг. Въпросът ми обаче е . като изтегля даден темплейт и например променя съдържанието как да кача самия сайт на хостинга. Не знам дали има някакъв панел, на който сам мога да качвам всико и къде е той . Или трябжа да им пратя направеното от мен , а те да го качват сами. Писах им , но са многомудни с отговорите, разчитам на вас.



:wink:
 
Здрасти и добре дошъл тук. Радвам се че намираш мястото тук за интригуващо. И сега по въпроса: след свалянето и едитването е хубаво да кандидатстваш за хостинг - след одобряването си ъплодваш сайта и си готов за правене на продажби, след усилено маркетиране естествено.

Код:
Що се отнася до Easytrader- пълна простотия. Средно си правя по 10-15 лв на месец от тях, но за трафика, които докарвам е изключително малко.
Затова и реших да се насоча към тази доста по-развита ниша.

Тези пари може да ги правиш на месец само от една малка продажба или от някой препоръчан за програмата през теб.

Успехи и при въпроси - питай. :)
 
Имаш фтп имаш и Cpanel безплатендомеин.4yz.биз/cpanel юзера и праолата които са ти пратили но бих ти препоръчал да иснталираш урдпресс от цпанела и да сложиш банерчета
 
???

Предлагаш да слагам само бенери, от коит да взимам % продажба след като аз съм препратил купувачите ли??? Не е ли по-добре да си направя свой сайт с по-различно съдържание , да се опитам да го наложа него и направо от него да се пазарува??
 
Краиния резултат ще един и същ заради деиндексрането темпелитите трябва доста да се барнат а с урдпреса може дасе прави много сео през графичен инетфеис освен това на събдомеин клиентите биха повярвали повече на блог с банерчета към продукт отколкот че това е магазина от които да купят а после винаги можеш да си пуснеш и темплеит на домеин и да линкваш от блога към него :)
 
Така искам и аз да попитам нещо.Значи исках домейн от genbucks ,ето че вече имам pills4gods.4yz.com ,но не знак как и от каде да го хостна и едитна като си сваля темплейт писах им направо ако може те да ми качат темплейт.Все пак съм нов и работя само с блогер а там всичко е много опростено ...хелп :? :?
 
Мерси за помощта!

Да, пробвах да влезна в Cpanel-a , ама нещо се оказва ,ч е паролата и юзъра който са ми дали ан работят и нямам никакъв достъп :lol: :lol: :lol: Пак изненада , писал им бях , преди няколко часа, само че , никакъв отг. На предния ми e-mail ми отгожориха с няколко дена закъснение. :oops: :oops: :oops: Нищо де намерих icq-to на един от кипа им и се разбрахме по icq. Каза, че ще ми пратят нови user i парлоа....ама няма нищо , а той вече даже е и offline

... Нямам никакво търпение да се го разуча то affiliate :idea: :idea: :idea:
 

Горе