въпрос свързван с този форум

mhx

Member
Здравейте,

имам един въпрос, свързан със функциите на сайта. Как мога да прикача WORD файл в ЛС? Занимавам се с писане на статии и когато хората ми поискат portfolio, не мога да им дам примерните ми разработки и се налага да прибегна до e-mail, като така се забавя първоначалната кореспонденция.

Благодаря за отделеното време.

Поздрави
 
От: въпрос свързван с този форум

не съм се замислял. Имам и още един въпрос- защо тук ми показва винаги, че в skype съм offline. Да не би защото понякога включвам 2 skype акаунта. едновременно?Моля помогнете.
 
От: въпрос свързван с този форум

За Скайп не знам, но тук могат да се прикачват файлове само в теми/постове, не и в личните. Качвай ги, както ти казаха в докс, или ги пращай по скайп/имейл.
 
От: въпрос свързван с този форум

По първия въпрос - има ограничения за добавените файлове.
По вторият - това е функция която може да управляваш от скайпа си. В момента работя 5.0.0.* но по принцип и в четворката трябва да се също.
Цъкаш първо на Tools, след това на Options. В ляво на Privacy и след това слагаш отметката на Allow my online status to be shown on the web.
Ще бъда честен - в момента ме мързи да сменям езика за да го пиша на български, но би трябвало по превода да се ориентираш.
Успех!
 

Горе