да попитам

gabriela22

New Member
Здравейте,пожене не съм много наясно искам да попитам по-компетентни хора от мен,сайтовете които ще изброя (depacco.com, bux.to, bankomails.com, rolex-mails, cashmails, hellishdollars, 1centemails, дали наистина плащат, има ли смисъл да се регистрирам и как да разбера да не са някакви вируси.Всякакви мнания ще са ми от полза,най-много ме е страх да не си направя нещо на комп.Благодаря
 
От: да попитам

Преди години и аз бях лапнал мухата по подобни сайтове.Потърсих тук-там в нета и се разубедих.
Ще ти кажа,защо.
1.Ако вложиж времето и енергията,които ще отделиш за тези кликания по реклами,спокойно може да си направиш сайт или блог на тема,която ти е интересна и да помислиш за начин да монетизираш тази си твоя идея.
2.За да печелиш ти трябват реферали-хора,които са се регистрирали през теб-така те ти носят,центови или точки на твоя акаунт.
3.Още се сещам,че имам да вземам около 50 долара от подобен сайт-повечето са скам(измама)
4.Разрови се малко във форума и ще намериш нещо,което ще ти допадне като начин за монетизация-убеден съм
5.Мисля,че всеки и минал по този път-Cashfiesta,кликане по рекламни писма,разни там Бухото и подобни гупости
Успех ти желая и дано не съм ти убил желанието за онлайн изява!
 
От: да попитам

вируси са ......и даже няма още измислено антивирусно решение за тях :)
 
Re: От: да попитам

Габи, забрави за изброените от теб сайтове. По-добре излез навън, все ще се намери някой да те черпи нещо. Така или иначе си отделила време да се регистрираш във форума, прочети сериозните теми, пък може да ти дойде някоя идея за приличен онлайн бизнес.

5.Мисля,че всеки и минал по този път-Cashfiesta,кликане по рекламни писма,разни там Бухото и подобни гупости
Не баш всеки... :)
 
От: да попитам

Благодаря за отговорите,обещавам скоро да намеря време и да прочета всички теми
 
От: да попитам

Добре дошла. Не е нужно баш всички, но най-важните ще ти свършат добра работа като за начало. Не се занимавай с онези бозести сайтове, наистина хората тук добре ти го казаха. ;) Може да се печели по много до-добри начини, и повярвай ще изкараваш повече пари и което е най-важното ще си ги получаваш. Успехи и се навътрай наоколо - няма да съжаляваш. Тук освен добро запознаване с нещата, ще намериш и много довър тиим от хора, готови да помогнат на всеки. Доказано и затвърдено е. ;)
 
От: да попитам

Аз мога да ти отговоря само за bux.to или за подобните програми наричани PTC (Pay-to-click) занимавал съм се и да взех някакви пари , доста мижави за времето което изгубих. За да спечелиш от подобни сайтове трябва да имаш доста сериозен гръб (иначе казано трябва да имаш куп реферали) и да гледаш да събереш сумата опомената като минимум и да дръпнеш парите преди програмата да е поела към "гробищата" метафорично казано ... Ако идеята ти е да изкараш от 20 до 50 $ и нямаш никакви други ангажименти , като работа , забавления , гадже и т.н. да вкарай се в филма с bux-овете все ще вземеш нещо но преди да започнеш си задай въпроса заслужава ли си цял месец да щракаш по реклами само и само за да си платиш таксата за интернет.
 

Горе