Търся: добавяне на нов сайт в директории, социалки, портали, търсачки

webstil

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
28   0   0
Здравейте,

Търся горната услуга, ще предоставя 3 различни тайтъла и описания, които искам да се редуват.

Очаквам предложения на ЛС.
 
Добавянето в директории и каталози вече не е както едно време. Бройката им е значително намаляла. Почти половината вече са платени.
Неплатените, всички са с опашка. Това означава, че може да чакате няколко месеца, дори повече, за да ви добавят сайтовете. Има и малка част нови, които могат да ви добавят в рамките на седмица.
При каталозите е подобно положението. Над 80% са платени. Там се набляга повече на фирмената информация, отколкото на линка, който търсите.

Аз лично съм опитвал подобна услуга. Много е трудоемко и не си заслужава, отделно не е оценено като услуга. За това вече не се предлага масово такава услуга. Ще става и още по-трудно. Хората, които работят върху сайтовете си, вече ги правят платени. Другите добавят бавно и се образуват големи опашки. Добавянето вече става индивидуално и се прави от хора, които обслужват собствените си сайтове. Но обикновено е платено.

Ако искате пуснете ми инфо на лично съобщение: Заглавие, описание, потребител и поща за редакция, категория. Ще ви добавя в сайтовете, които лично поддържам (4-5бр). Няма да чакате на опашка. И при мен има опашки. Понякога се чака 1-2 месеца.
Смятам да го пусна като безплатна услуга за потребители на форума. Ще помисля и ще го оформя в друга тема или в "успейте с нас".

Като съвет мога да ви дам, да започнете да се оптимизирате и в сайтовете за обяви. В момента там е по-ефективно, но разбира се и по-трудоемко. Трябва да се актуализира информацията редовно. Потърсете човек, който да ви добавя редовно обяви, ще имате ефект със сигурност.
 

Горе