Аукцион за: домейн СЕО.БГ

СЕО БГ

Well-Known Member
Рейтинг - 95.8%
23   1   0
Понеже имаше желаещи без да съм пуснал обява, домейна СЕО.БГ го пускам на аукцион, най-добрата оферта печели. Изписва се целия домейн на кирилица, сравнително нов е и не съм правил СЕО все още.

Начален праг за наддаване: 1500 лв. :D Ако иска и който иска и на който му стиска :D :D :D

Нямам зор да го продавам ( като цяло и не съм мислил ), но не пречи ако някоя оферта ме впечатли да го метна. Коментари от сорта " ти си луд ", "много висок праг" или "много скъпо" са излишни. Като гледам какви домейни на кирилица без история, сео и се продават за по 5-10 бона ( И СЕ ПРОдАВАТ и даже и сравнително бързо ), моя ми изглежда без пари направо..... Ще дам и пример, наскоро исках да закупя домейн обяви.бг, но се забавих с покупката, оказа се че някой около седмица след търсенето ми го е купил и сега иска 5 000 лв. за него. Това е случка от преди 5-6 месеца. Че даже попаднах на един запазен от опашка, дори не купен още но е от първите в опашката и го продаваше пича за една кола пари.
 
Последно редактирано:
Ако беше на латиница, нямаше да има равен.
Аз исках, но seo .bg и ceo. bg ( латиница) са купени от някой и са празни, нямат страница, купени са скоро, seo. bg е бил и преди това купен, после изоставен и дропен. От регистър бг ми казаха че са задържани и да чакам на опашката и си взех на кирилица. Аз не виждам нищо лошо, даже много лесни са за оптимизация. Имам един сайт на клиент, още СЕО не съм му правел, а започна да има трафик и позиции, домейна го купих декември месец, има всичко на всичко 4-5 линка от сайтове и е с домейн с кирилица но накрая .net Гледам и други сайтове. Първото е по-евтин, второто има все още много свободни интересни позиции, но в последните месеци някой се усети и започна да грабва хубавите домейни и диреектно да ги пускат в продажба... Както казах даже някои има само ги запазват в кошницата без да плащат и ги пускат в продажба.
 

Горе