за flirt4e маниаците

Moko

Well-Known Member
Ето един сайт подобен на флирта и всякви други, които плъзнаха напоследък...
Limpa
Кое е уникалното в сайта? Рекламната кампания. Мисля че сайта е на екипа на pomagalo.com (номера за смс-ите е същия), а те никак не са глупави :)
До края на месец август има игра с точки - за всеки човек, който си докарал в сайта взимаш 1 точка, но при условие че твоя човек качва снимки и коментира и достигне 30% активност (обяснено е как да събираш активност - лесно е, на мен ми отне 10 минути да достигна 30те процента, а какво остава за маниаците, които постоянно киснат по тия сайтове). Срещу определен брой точки взимате награда ...

Ако има фенове на тия сайтове и иска да пробва новият, моля, регистрирайте се под моя реф. линк :) ето го и него : регистрация
чистият линк е www.limpa.bg , но все пак ви моля да се регистрирате през моя линк - така или иначе нищо не губите :)
Наградите можете да разгледате тук :
http://www.limpa.bg/contest.php

благодаря за вниманието и извинявайте за спама :)
 
да живее пирамидата :)
Да и това ако не е зарибявка, но всеки си измисля уникални начини за маркетинг.:) Спомням си същият модел - само че там вместо кинти - помпаха рейтинг на потребителя. Вече не знам как това се отразява на статуса на акаунта му, но определено има някакви ползи. :wink:
 
Това е нож с две остриета. В момента, в който прекратят рекламите посещенията им ще паднат главоломно.

Колкото до собствениците на лимпа, това е естонска фирма, която е доста напред със сайтовете за запознанства. Ето им го основният http://www.rate.ee/ .

Moco, ако ползвах такива сайтове, с удоволствие бих се регнал през твоя реферал, но нямам свободно време.
 
Няма проблеми :) SSH e прав - стойността на една точка е близо левче.. А пичовете дават Алфа Ромео, защото никой няма да го спечели.... Все пак - ако дата и замунда сложат по едно банерче ще съберат поне за по един телевизор ;)
Не знам дали е лъжа или истина, но смятам да пробвам... В крайна сметка до края на август има още цели 5 месеца. 250 човека не са много, а 30% активност се прави за 10-15 минути... За 2 часа поканих 5ма приятели и сега ги чакам да направят активността и ще имам 6 точки :) Смятам да сложа и банер в блога с прогнозите - дано има регистрирани от там :)
 
Кола мойе и да няма (по-вероятно няма да има), но другите награди ще си бъдат зардадени, това е ясно. Всичко зависи от това как ще им се развие сайта, като идея. Защото ако не печелят - няма как да дадат толкова големи награди. А и това е поредния сайт за дейтинг, който със силна реклама и промоция се опитва да стъпи на БГ пазара. Въпроса е дали ще се получи. Там борбата е ожесточена. :)

Вчера влизам в Замундата и какво да видя, банери на Limpa - явно ще стане доста добре промотиран сайт, като се има шредвид какви награди дават. :)
 
активност минимум 30% -

еи тук е тънкия момент но сайтове като замундата може и да играя за големите награди
Определено е за голямата лапачка.:) И което ми направи впечатлени и остави на мнение че е за голямото лапане - банера беше този който е най-отгоре.:) Ако това не е намерк че искат тази Алфа, незнам какво би могло да е. :)
 
Малко ми се струва, че за повечето награди да ги спечелиш е "Мисията невазможна" :) Аз примерно ако нямам сайт ами съм обикновен потребител как ще зарибя 1000 човека(за Лаптоп примерно щото другите по-малките награди по добре да отида да си ги купя вместо да се занимавам с глупости) да се регистрират, че да имат снимка в профила си и 30% активност:) По този начин правилата са малко нечестни според мен щото някой голям саит като Замунда да вземата Алфата вместо някой от потребителите е простотия:)
 
А ми в общи линии целта е самият сайт да е на печалба, а потребителите кучета ги яли, харесва ли им или не. Нали така си докарват необходимият трафик и импресии.
Тази игра е подходяща точна за сайтове като замундата, където има потребители и рекламно място колкото щеш.
 
мхм - да .. Все пак аз съм на мнение че автомобил няма да се даде... Няма да се съберат 100 000 човека, струва ми се невъзможно. Още повече - вече има създадени над 75 000 профила (имам приятел модератор, та дава някое друго инфо). Тънкият момент наистина е активността - защото иначе би било доста лесно да направиш 250 акаунта от някоя зала и да дадеш 20 лева, а да вземеш телефон или апарат за 500 лева... Обаче доста трудно ще се съберат тия точки и тия гласове.. Аз мислех че няма да е толкова трудно, обаче като са свикнали идиотите само да коментират .. А това никак не е достатъчно - за 30% активност трябва да обходиш почти целият сайт (макар че нали ви казвам - на мен ми отне 15 минути :D). Трудно е, но ще опитаме :) В края на краищата точките не се губят, когато свърши играта всеки може да си поръча нещо в зависимост от това колко точки има ;)
Аз даже там видях един наш човек - neochoveka :D
 
За мен тая програма не работи :) пробвах я за 3 дни на сайта ми със снимки 100% таргет група 600-800 на ден = 0 регнати еми успех Ви пожелавам :) дано другите потребители се регват и трупат участие там :)
 
напълно безнислена е тая работа...
пада се някъде по 1лв на човек с 30 процента активност, а повече от 50 процента от регистрираните даже и повече няма да я направят..
по-добре да се хванете за една подобна програма за запознанства в CJ, средно дават по 2-3 долара и нейскат подобни проценти... 10к регистрирани ви правят 10к лв при тези, при някой други минимум 20к долара, което е равно на 25к лв ...
зарежете ги тия
 
Вие виждате ли как сайта ще натрупа някакви потребители и то за минимални инвестиции, ако това не е трик - незнам какво е.:) Все пак можеха да го измислят много по реално за тези които ще ги промотират. Да пуснат афилиейт програма ако не могат толкова да си набавят потребители. :)

Кофти е че и конверсията им е толкова зле, лично за мен това е поредният сайт от типа: Елмаз, флирт4е, алот и т.н., но всеки си знае де. А и като гледам нищо уникално не предлатат в повече, може и да не ги бъде. Идеята за наградите им е добра, но като концепция не става нищоооо.
 
Moko регистрирах се заради теб, но ако кажеш и как да си вдигна активноста ще е добре. Там драснах 2-3 коментара и се порових, но повече от 12% несъбрах ( не ми се чете как се събират )
Поздрави, Александър
 

Горе