изкарвам добри пари от Clicbank и искам да Ви попитам нещо

От: изкарвам добри пари от Clicbank и искам да Ви попитам нещо

Имам опит с осребряване на чек от ClickBank чрез OKPAY.

В профила си в ClickBank трябва да напишете следното:

UWCFS Ltd, Вашето име (името на вашата фирма) се пише тук
PO BOX 1513
Prague, 111 21
Czech Republic

Обърнете внимание, че като получател на парите (Payee Name) се пишат две лица, имената на които са разделени със запетая (и интервал) - първо се пише името на доставчика на платежни услуги, който е подизпълнител на OKPAY (UWCFS Ltd), слага се запетая, оставя се интервал и се пише вашето име (или името на вашата фирма - в зависимост на името на кого е сметката в OKPAY).

По този начин се вижда в акаунта ви:

33kglqc.jpg


При щракване на "Edit":

4hoz77.jpg


Името за контакт (раздела "Contact information") няма нужда да го сменяте (даже е задължително да е вашето), то не се ползва при адресиране на чека. Върху чека се изписва това, което сте написали в раздела с данните за плащане (раздела "Account Information").

От два опита втория излезе успешен. Наложи се да пиша на ClickBank да пратят чека отново (за което си взеха малка таксичка). Вероятно пощальоните първия път са загубили писмото.

Таксите на OKPAY за услугата са:
Cheques cashing
USD Cheque 2,5% (min. $10, max. $400)
EUR Cheque 2,5% (min. €8, max. €300)
Funds will become available within 15-20 business days.

Алтернативния начин да се обработи плащането (чрез OKPAY) е да получите чека на вашия адрес с име върху чека вашето име (или името на вашата фирма), да напишете върху гърба на чека "Вашето Име pay to order UWCFS Ltd" заедно с вашия подпис. Този начин обаче не е много добра идея, защото забавянето е двойно - първо трябва да чакате да пристигне на вашия адрес, после да го пращате, да чакате да пристигне в Чехия...

Регистрация в OKPAY (афилиейт линк)

Защо да ползвате OKPAY като можете да ползвате най-близката банка? Вие решавате. Подсказка: банката ви е българска, а OKPAY е юридическо лице, базирано на Британските Вирджински острови (офшорна зона). Ако вашата фирма е офшорна и банката ви не предлага осребряване на чекове (или предлага, обаче е много трудно) или все още фирмата ви няма банкова сметка (защото е сложен и дълъг процес - не всяка банка ще ви отвори сметка от първия път) можете да ползвате OKPAY като по-лесна за ползване алтернатива на класическите банки (не ви искат хартиени документи, на първо време - достатъчно им е сканирани копия на фирмените документи - после може да поискат лични документи с нотариална заверка за да си вдигнете месечните лимити).

Повече за OKPAY - в тази тема. OKPAY може да се ползва и за получаване/изпращане на банкови преводи - въпреки, че формално не е банка!
 
Последно редактирано:
  • Like
Реакции: veda
Аз само ще напомня на евроскептиците ;) че кликбанк не работеше с българи преди да ни приемат в ЕС и даже последни от големите мрежи добавиха България след приемането ни... едно време който ги ползваше имаше я приятел в Холандия я в САЩ... бяхме орязани поради злоупотреби на кардърите от преди почти 15 години ... а сме много читави уебмастъри...

Ще пожелая успех на Венци и все пак ще му кажа да се крие повече.... макар че в неговия случай е трудно да му се направи мизерия само при сеото стават мизерии за съжаление


И ще напомня на останалите че от афф независимо какъв се изкарват пари и то доста сериозни за българския стандарт стига сериозно да се захванете...

Едит:

На форума му трябват повече такива теми за стягане на редиците :) има ли друг такъв форум :) и ще кажа още едно благодаря и на другите маркетинг (афф) принцове и принцеси който се разписаха добронамерено във темата :)
 
Последно редактирано от модератор:
От: изкарвам добри пари от Clicbank и искам да Ви попитам нещо

happyslacker,
Полезна информация, благодаря.

coolice,
Благодаря и на теб, решил съм да разгърна на широко темата за цликбанк, много хора ми задават въпроси на лично, явно има интерес към афф програмите.
 
От: изкарвам добри пари от Clicbank и искам да Ви попитам нещо

Има много злонамерена конкуренция на онлайн пазара.
 

Горе