"иии колко си силен" :D

От: "иии колко си силен" :D

Къде си служил като наборник, и къде след това, и колко време. Просто ми е интересно :)

Писах го в една по стара тема която Даласа направи, но ще ти кажа пак: наборна военна служба, попълнение - 1997 Януари и 1998 Януари УВО - поделение Дебелт Вътрешни Войски 6-ти наказателен батальон за офицери и старшини. Бях в химически кашишки взвод. Наряд през ден до уволнение. В началото вътрешен караул в поделението, после до като се уволня през ден външен наряд - автопатрул като обхождахме тръбите на нефтозавода ( Лукойл ) трасето: начална точка Бургас, Айтос и крайна точка на трасето е Сливен, като се движеме по черен път в гората с джип-Уазка. От Бургас до Сливен само черен път през балканя. И обратно! Денем и вечер.

Кадрови войник - 1998 г. няколко месеца по късно след уволнението секретно поделение на Зенитно Ракетни Войски и го разформироват в края на 2007 г. Работех и в армията и в компютърни сервизи. След наряд отивах на втората ми работа в PC-сервиз. После работех и системен администратор - съпорт на сървъри под Linux във ISP ( доставчик на интернет ). Трудно е да се работи на 2 места, но като трябва парички няма как. След наряд на няколко питбула и шоколада отивах в PC-сервиза или във ISP-то. Бях като зомби направо.

Когато ни разформироваха поделението, започнах да си работя занаята - PC-сервизи ремонт на PC-та, софтуер, ъпгрейди на BIOS, админстриране на мрежи. След това шефа ни го дърпаха заради софтуер и му затвориха сервиза. Сега работя за себе си - уеб-дизайн, афилейт и интернет-маркетинг. Със WEB-дизайна се занимавам от 2001 г. имах го като хоби. Със Linux подкарах през 2002 г. до сега. Сега вече WEB-дизайна си го развивам професионално. Имам ново предложение за съпорт на сървъри под Linux в една хостинг фирма, вече ме одобриха, но само не знам как ще съчетая бизнеса си да си управлявам сайтовете и блоговете, и афилейта и това. :) Малко ташкън ще ми дойде. :)

За повече подробности прочети тук мненията ми последователно, но само в тази страничка: http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=35042&page=6
 
От: "иии колко си силен" :D

Хех колко познато :)
Желая ти истински и от сърце само най-доброто, а то е - здраве и късмет :) Другото....трее се оправиш някак :rolleyes:
 
От: "иии колко си силен" :D

Хех колко познато :)
Желая ти истински и от сърце само най-доброто, а то е - здраве и късмет :) Другото....трее се оправиш някак :rolleyes:

Познато в смисъл ? Да не си служил и ти в Дебелт в същото поделение ? Искрено Благодаря за топлите думи. :) И аз на теб същото пожелавам. Ще се оправя, с воля и борба. Борбена натура съм, не се давам лесно. :) Ех спомени... спомени... имам усещането че вчера бяхме в гимназията и в казармата... Колко бързо минават годините... Кога бяхме по на 21 г. а сега сме на 34 г. ? Задълбах се в стари носталгични спомени, но съм на принципа да се помнят само хубавите моменти, лошите ги игнорирам. :) Когато имаш време - прочети линка в предния ми пост, там с подробности обясних някой неща на американския гражданин от Dalas City, та накрая разбра и той за какво става дума. :)
 
От: Re: От: "иии колко си силен" :D

Нали знаете как се печели респекта на всички, на ново място? Намираш най-якия и му теглиш един бой, а другите да си знаят. ;) И непременно правиш "лудите очи". :D

[video=youtube;0Q6KjdrNn4A]https://www.youtube.com/watch?v=0Q6KjdrNn4A[/video]
 

Горе