има ли wp плъг ин за смс...

От: има ли wp плъг ин за смс...

Дали има не знам, но със сигурност може да се направи. Единственото условие е, че трябва да имат активиран mail2sms, което става в изпращане на кратко съобщение към определен номер според зависи от оператора. Иначе потърси в нета нещо от този тип, ако няма - помоли някой да ти напише. Едва ли ще ти вземе много пари, а пък ако имаш добра идея ще си е хубава инвестиция нали така ;--))
 
От: има ли wp плъг ин за смс...

Аз мисля че няма, все пак не съм срещал. Но наистина не е изключено някой да предлага такова нещо, но платено или поне със спонсор линк към този пръгин. Писането на такова нещо би могло да докара много привилегии, не само като начин на плащане, но и като фри версия с цел линк байт. ;)
 
От: има ли wp плъг ин за смс...

Има plugin за SMS известия. Да го наречем SMS Feed примерно.
Но личните ми наблюдения показват, че почти не се ползва. Освен това срещнах трудности при настройката за Globul и не успях да го подкарам, а за Vivatel е невъзможно да се направи, защото не подържат mail2sms. Демек ще огрее само mTel клиентите :)

http://wordpress.org/extend/plugins/sms-text-message/

Ето за това говоря. Ако имаш проблем с настройките за mtel пиши, ще помагам. Но не е особено трудно, след като аз за първи път ровичках по кода на плъгин и се справих, а не отбирам от езици ;)
 
От: има ли wp плъг ин за смс...

аз доколкото знам за да получа аз такъм емайл към смс трябва да си платя да ми активират услугата и след това при всеки получен емайл към смс да плащам нещо за да го прочета. Само на мтел е без пари
 
От: има ли wp плъг ин за смс...

хм, сега пък и от глобул не получам нищо
странна работа

ето го сайта - сега е в процес на разработка все още
иска ми се хората да се записват за различни новини в сферата на фотографията, или за някакъв вид промоции, които евентуално ще има

http://elmediapro.com/
 

Горе