какво да го правя това съдържание

Кай Рен

New Member
имам проблем - намират ми се хиляди страници въпроси(предимно на шльокавица и тъпи) и отговори (не винаги вежливи, понякога остроумни, също и полезни) в тясно специализирана ниша.

не става да го качвам на сайтовете си, където правя продажби, нито имам време да се занимавам с нови блогове.

въпросът ми е - как и къде да го използвам това съдържание - все пак е уникално, по специфична тема и продължава да се пълни...
 
От: какво да го правя това съдържание

Що за въпрос? Това е за форум. Може на форума да сложиш реклама, която да води към сайт, където се продават разни неща свързани с темата.
 
От: какво да го правя това съдържание

Хубаво, а ако е по другият начин? Във вид на коментари, въпроси и отговори по конкретно нещо?
Да кажем продукт и се ползва по схемата:
Въпрос от потребител към продукта -> отговор като отделен коментар от страна на отговарящия...

Пак е хамалогия като при форума, защото и там ще се налага да се вади едно по едно, пък да се подкарва тоя форум, което само по себе си не е лека задача.
 
Зависи от естеството на съдържание. Иначе в две направления - много доволни - тестимониуси, с тяхно разрешение разбира се. Инициали или първа главан биква, точка и фамилия. И нолидж бейс - често задавани въпроси и отговори в една голяма секция на сайта, преди да ти пишат към съпота. Изключвам предложенията, тях няма как да използваш. Освен да ги изпълниш, ако са адекватни.

Не е никаква драма, използвай го. Ще си натрупаш уникално съдържание, и колкото и смешно да ти звъчи, ще паднат (не драстично, но все пак) заявките, ако вече го има като казус. Било то за продукт или нещо към съпорта, което не са сигурни, че го има.
 

Горе