какво може да се рекламира на Celebrity Gossip сайт?

hristu

Member
Здравейте,

ако сте чели предните теми които съм пъскал, ще знаете че имам един celebrity gossip сайт с много трафик, и мнооого малко приходи. До скоро ползвах само Адсенс, но от около месец започнах да слагам и афф. реклами. За съжаление единствената "тема" която намерих за подходяща за рекламиране на такъв сайт е от типа FriendFinder (сайтове за запознанства).

Сега се опитвам да нацелия какво друго може да се рекламира. На много от подобните сайтове има adult-ориентирани реклами, но ако ги сложа, рискувам да ме изритат от Адсенс и TLA. Може ли да ми даде съвет ?
 
ами зависи колко ти прави сега може да паузираш сегашната реклама и да тестваш с адулта как ще върви но е хубаво първо да направиш проучването кадето ит написах в другата тема
 
Това с анкетата е по-лесно изпълнимо в техническата си част, отколкото в задаването на правилнита въпроси ;)

Тази сутрин ми хрума да пробвам да рекламирам не-толкова адулт продуктите на GeнBucks (без лигъл кокаин, без помпи за маструбиране и неща от този род), и да вида какви резултати ще покажат. Ако анализирам по какви ключови думи са се посетителите на сайта, май голяма част от хората са мъже, понеже все търсят upslkirt, nude vagina, labia, camel toe и т.н. Заради това си мисля, че може да намеря публика ако предлагам hair-loss, penis enlargement, anti-impotence, quit-smoking и подобни продукти.
 

Горе