какво ще кажете за този сайт

alberto

New Member
незнам колко е правилно да отварям тази тема, но неможах да се сдържа значи искам да разбера какво ви е мнениет за този сайт http://tyrnovci.net/ дали си заслужава защото искам да го взема(предлойиха ми го и аз се запалих и цената е много ниска поне според мен) и най-важното дали сайтчета с такава тематика имат шанс за печалба благодаря предваритлено
 
Това регионален сайт за запознанства ли трябва да е? Ако да - не се разбира по нищо, че е такъв, освен по домейна. Ако разкараш нискокачетсвените изображения, използвани в дизайна и стегнеш външния вид на дизайна, за да има пространство, ще имаш голям успех, тъй като трафикът ти ще е силно таргетиран, а в регионалните сайтове има огромен потенциал, стига да наложиш брендинга.

Така че, ако имаш време и желание да го развиваш - взимай го 8)
 
Аз съм роден там и съм пристрастен, но вуъпреки това ще дам мнение по въпроса. Изглежда много натруфен, дано след взимането му да го имаш в предвид, съшо така няма заглавие (няма да питам за мета тагове). Но като цяло мисля си че може да се получи нещо добро от него.

Преди да го вземеш питай за някой статистики, като трафик, години онлайн, от къде е трафика (градове), модел на печелене, и ако е печелил - колко.

Ако имаш не лоши отговори - вземи си решението на тази база, това ще ти е добър ориентир. :)
 
незнам колко е правилно да отварям тази тема, но неможах да се сдържа значи искам да разбера какво ви е мнениет за този сайт http://tyrnovci.net/ дали си заслужава защото искам да го взема(предлойиха ми го и аз се запалих и цената е много ниска поне според мен) и най-важното дали сайтчета с такава тематика имат шанс за печалба благодаря предваритлено

Интересно само кой ти предложи и на какви пари тоя сайт? Защото несъм си предлагал сайта на никого!!! Още по-малко за малко пари, нито пък ме интересува мнението на хората колко е натруфен и т.н.
 
Ужасен е като дизайн . Има някакъв форум към него но нищо интересно. Целият сайт е адски дразнещ , претрупан с дразнещи цветове а реално информация няма ,а тези сайтове за запознанства не са ли вече твърде много , нима има интерес към тях ?

Не помня да съм ти искал мнението! Ще помоля ако има модератори в тая категория да изтрият темата!
 
Така поне разбра какво не им харесва на хората на твоя/бивш(ако го шитнеш) сайт, и можеш да направиш конкретните корекции и да видиш дали ще промени нещо. Недей да плачеш, относно модератори във форума, аз досега не съм виждал никога тука 8)
 
Аз несъм заплакал за модератори, сайт-а съм си го променил, работя всеки ден по него и слушам мнението на хората. Но за мен т'ва не беше савети а обиди относно дизайна. ДОБРЕ! Какъв уебмастър съм аз си знам и неми трябва хорското мнение! Занимавам се за удоволствие а не да изкарвам пари от това защото си имам достатъчно доходна работа. А за тези които си изкарват пари с уеб дизайн да мислят за себеси.
 
Последно редактирано:
Ееее, не е нужно да се стига до такива ситуации. Важното е че някой съвети или много остри критики са с цел малко или много да дадат някакво мнение, това че всеки има различен тон и стил на изразяване на мнение е отделен въпрос. Просто никой тук не търси заяждане с друг.

Аз си спомян преди време когато тръгнах да искам ревю в един форум за едни начален блог - какви мнения отнесох - но това не ме спря да ги чета, просто взимах същественото в тях и си вадех/я собствени заключения.

А това че е имало коментари от сорта на: Абе ти гъбаркаш ли се с нас, като го наричаш това сайт/блог....

Не взимай толкова насериозно всичко...:)

Успехи, бате..
 

Горе