колко ли може да стува?

tnetbg

New Member
Рейтинг - 100%
8   0   0
Здравейте,

бих желал да попитам има ли желаещи за правене на видео ревюта на технологични продукти. Видеотата трябва да са с времетраене от около 5 мин. + HQ, също както тези в Youtube, те ще се ъплоадват там и ще се преглеждат от доста хора.

Кандидатът трябва да изглежда прилежно и да разбира за какво говори. Бих го правил и сам но не съм много подходящ за камера и няма да се получи добре. Ако има желаещи моля да пишат. А случайно някой от вас да е възлагал такава задача досега, колко ли може да струва, при условие че се предостави техника за видеозаписа, както и продуктите които ще се разглеждат?

Поздрави
 
От: колко ли може да стува?

чек да изясним търсиш си :) манекен който да разбира малко от техника ?

в смисал аз го разбрах така ти даваш техника за видеозаписа, както и продуктите които ще се разглеждат

според мен тва си е на заплата като всяка друга работа 20-50 лв
 
От: колко ли може да стува?

То няма нужда да разбира от това, за което ще говори. А и според мен е по-добре да е жена.
 
От: колко ли може да стува?

абе ако ще плаща добре :) може си сложа червило :)

според мен ако мислиш да плащаш сериозни пари има купища фирми за модели който може да ползваш принципно
http://www.freshfashionbg.com/ не ги знам що за стока са :) но сестра ми е ходила на кастинги при тях и от там ги знам
 
От: колко ли може да стува?

абе хора не искам модел, искам някой който разбира поне малко от техника, няма аз да му казвам какво да приказва я, не е необходимо да е модел, просто да е по-представителен и да стои добре пред камера.
 
От: колко ли може да стува?

Спомням си последният път на сцена когато микрофонът така яко изкривяваше гласа ми, че имах чувството, че някой ми повтаря репликите веднага след мен (сами се сетете каква "концентрация" съм имал при говоренето). Иначе се водя представителен, но зависи за каква аудитория говорим. Не, не се кандидатирам за задачата, тъй като не ми се занимава с манекенство и изнасяне на технологични лекции (т.е. как да продадеш нещо технологично).
Както някои други ти предложиха и аз ти предлагам да потърсиш манекен. Ако ти трябва нещо повече от визия, ще ти трябва артист. Да се довериш на случаен човек, който вероятно не е в добри отношения с микрофона (като мен), не мисля, че е добра идея.
 

Горе