лесни пари

От: лесни пари

Продължавай да се развиваш, чети, интересувай се и след време ще намериш как да изкараш пари от интернет. Във форума има много полезна информация, използвай я :)
 
Чети, чети, чети. После -> пробвай, пробвай, пробвай. И точно на подходящите години ще имаш не само знанията, които никой твой връстник няма да има, но ще можеш сводобно да решаваш какво ти искаш да правиш с живота си. Повечето нямат такъв избор. ;)

Разгледай всичко тук (то си е за повече от години четене), питай някакви неща, и после се пусни поне с тестове. И след тоно 1-2 години ще си и на супер възраст за печелене на пари и с достатъчно знания да го правиш. ;) Не им се връзвай на повечето идиотчета, че това се мисли когато му стане време. Не е така, защото след завършване същите пак не знаят какво искат да правят. ;) Много се радвам, че ти си намерил твоето. Натам е само да буташ напред. Не си давай зор, защото както написах имаш време, но започни с нисък старт. Никой не те гони, не те притискат някакви обстоятелства и което е по-важното - знаеш какво искаш да правиш. ;)

Успехи от мен.
 
От: лесни пари

През събота и неделя наблягай повече на уроците по български език.
 
От: лесни пари

.... ами примерно да мога да се кача събота и неделя на витоша да покарам без тва да зависи от родителите ми дали са взели заплата или дали са в добро настроение...

бе то е лето кво каране на витоша???!!! и нещо не е у ред в тоя пост като цяло....
 
От: лесни пари

Колко имаш по БЪЛГАРСКИ?
Рано ти е още за бизнес, сега ти е времето да трупаш знания, правиш проекти/задачи с учебна цел, да се забавляваш навън и като станеш на около 20 - да прилагаш знанията в бизнес; задачките да станат бизнес планове и решения на бизнес проблеми. Учи(чети натам-насам) и по информатика, английския е задължителен, икономика, а също и да имаш добри знания по останалите предмети(ако си сериозен и решиш сам да правиш нещо след време - ще са ти от полза по-широки знания). Пиши на лс ако има нещо.
 
От: лесни пари

Важно е желанието, преди години имах няколко книги, които се въртяха в мрежата за изграждане на сайтове и подобни. Едно детенце на 10 или 11 години мисля, че беше тогава ми писа няколко емейла с различни въпроси по темата. В началото не го приех сериозно, но след 5-6 емейл разбрах, че това дете наистина има желание да се развива в тази сфера и започнах да отговарям дълго и изчерпателно на всеки негов въпрос... днес доколкото съм го проследил като развитие знам, че има над 15-20 наистина успешни сайтове, които със сигурност му носят много добри приходи :) има много "младежи", които ще надминат повечето от нас ако са находчиви и упорити :) . В темата се иска да се изкарат малко пари, които да осигурят съвсем малки желания, доста хора тук могат да помогнат ако искат :)
 
sasdsdadasdasdwqqwd

Евалата пич.....сега разбра ли защо трябва да си изживееш детството преди да мислиш за бизнес. ;) Хората се изсипаха да те съветват, а ти си редактира поста, за да може дкато влезе някой да получи подобна информация, да не може да я види. Замисли се за изкарване на пари някъде след 2-3 до 4 години, но това е показател, че не си готов още. ;) Успехи все пак.
 
От: лесни пари

Обаче в този форум от много време редовно има петъчни теми хахах
 
Re: От: лесни пари

Обаче в този форум от много време редовно има петъчни теми хахах

Не, не е толкова петъчна, колкото малко странна от към идея. Все пак си споделяне, това редактиране на първи пост. :)
 

Горе