линк от мой стар сайт на фрии сървър към нов - има ли смисъл?

Asen Popivanov

Active Member
Привет!
На кратко: имам един стар сайт на фрии сървър, който основно е осещаван директно от хора, които са получили сайта от мои стари клиенти.
Сайта е без никакво сео и линкбилдинг. Без пейджранк. Предполагам , че хората, които влизат в него биха посетили и новият /сега го развивиам, на собствен платен домейн/ , но се опасявам дали няма да има отрицателен ефект заради пр0 и малкото посещения на старият сайт. Да слагам или да не слагам линк от старият към новият според вас? Благодаря предварително на включващите се по темата! :)
 
От: линк от мой стар сайт на фрии сървър към нов - има ли смисъл?

Това, че е PR0 не е фактор за отрицателен ефект. Щом има посещения и предполагаш, че хората ще посетят новия, слагай линк. Поне ще спечелиш някакъв трафик. Предполагам стария и новия са тематично свързани/еднакви? А това, че старият сайт не е оптимизиран - SEO стойността на линк от него към новия - ще е нулева, но това няма значение, щом можеш да привлечеш трафик от там. Така че, слагай смело.
 
От: линк от мой стар сайт на фрии сървър към нов - има ли смисъл?

Какво ти пука за PR? Нали не е порно сайт да ти го броят за кофти линк. А линка си е линк (стига да не от нещо дето гошо не го харесва) няма да навреди.

Edit : той колега ти го е казал
 
От: линк от мой стар сайт на фрии сървър към нов - има ли смисъл?

Благодаря!
Сайтовете са на една и съща тематика.А ако ме накажат заради вас, когато направите сайт с пр7 ще ми дадете безплатен линк за компенсация! ;)
 
От: линк от мой стар сайт на фрии сървър към нов - има ли смисъл?

И за да не занимавам с моите лаишки въпроси целият форум да ви питам този сайт мап /http://hubava-vrata.com/sitemap_index.xml/ да пращам в гугъл уебмастър тулс или друг , че ми изписа следната грешка в сайтмап:
Изглежда, че вашата Sitemap е HTML страница. Моля, вместо това използвайте поддържан формат за Sitemap. А това е сайтмап генериран от плъгин на иост са сео и си е XML да му се не види... :cry: Къде бъркам?
 

Горе