моля за помощ - контактна форма за wordpress

marty1234

Member
Здравейте. Някой може ли да помогне - става въпрос за контактна форма която да ми изпраща адреса на страницата от която е изпратена формата:

например: имам страница с продукт, има бутон за изпращане на запитване или контакт, клиента цъка, задава въпрос: колко струва или има ли го в наличност? само че аз незнам от коя страница е изпратено запитването и за кой продукт става въпрос, моля ако някой знае подходящ plugin да сподели
 
От: моля за помощ - контактна форма за wordpress

Можеш да използваш всяка една. Прост сложи опция клиента да избере или да напише в отделно поле кой е продукта, за който пита.
 
От: моля за помощ - контактна форма за wordpress

Може и да има, но това е най-лесният вариант :)
 
От: моля за помощ - контактна форма за wordpress

Приложимостта на подобен плъгин много зависи от асортимента - количество/характеристики.

Примерен казус:
Продаваш компютърни аксесоари. Идва потребител, който иска да си купи клавиатура. Щрака, щрака, щрака гледа 4 различни клавиатури и в 1 момент вижда, че има предложени и някакви клавиатури с мишки (какъвто комплект не иска да си купи, но просто му е станало интересно да види я дизайн, я цвят, я нещо друго). Щрака вижда комплекта и решава да ти пише - "Искам клавиатура, колко струва/как доставяте/др.?". И ти започваш да обясняваш - "Това е комплект... Не може отделно... и т.н.". Клиента пък е гледал 4 клавиатури и иска само клавиатура и веднага му минава през ума - "тоя иска сега за една подкова и кон да ми пробута" от което пък шанса да пропуснеш продажбата се увеличава.
 
От: моля за помощ - контактна форма за wordpress

това е така, но без подобен плъгин няма и да разбера че има клиент който търси такава кавиатура, от една страна може да го имам предвид за да увелича асортимента от кавиатури, от друга мога да преценя на момента дали да продам само клавиатурата, примерно:
ако комплекта е 10 лв. и аз мога да продам след това само мишката за 3 или 4 лв. защо да не продам на човека кавиатурата за 8 лв. като я иска - клиента винаги има право, пък и много обичат да питат което си е помощ за търговците да се ориентират какво се търси.
 

Горе