Търся: написване или преразказване на 40 статии

webstil

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
28   0   0
Здравейте, търся някой да ми напише или преразкаже 40 статии.

Първите 10 трябва да са ПР публикации за онлайн магазин, който продава дамски чанти и раници. Най-вероятно те трябва да се напишат, но може и да се пренапишат подобни, които вече са публикувани онлайн в дадени сайтове при предишни рекламни кампании. Тези статии ще ми трябват, за да ги пускам в чужди сайтове като реклама с линк към моите сайтове. Но трябва да са хубави и представителни, така че част от хората, които ги четат наистина да разгледат сайта ми. Тоест трябва реално да представят бранда по един добър начин, какви предимства предлага сайта, какви продукти може да се открият в него и т.н.

Вторите статии - 30 на брой ще са на тема дамски чанти, раници, дамски портмонета, мъжки портмонета и т.н. Ще се въртят основно около модни тенденции, ползи на изброените продукти и други такива. Тематиката очевидно е модна и по-скоро модни аксесоари. Тези статии трябва да са чисто информативни и ще бъдат поместени в блога на онлайн магазина. Най-вероятно ще бъдат преразказани от други места, тъй като повечето информация по темата е вече разписана по сайтовете.

Средна дължина на статиите: 450 думи.
Възможност за издаване на фактура ще бъде предимство.
Срок на изпълнение: не е изобщо нещо спешно, ще искам да се започне с първите 10 статии.

Очаквам предложения на ЛС за цена, предпочитам да работим съвместно с жена, тъй като смятам, че ще бъде по-запозната с тематиката, а и ще получи допълнително като бонус от нас - талон с отстъпка от магазините ни. Ако имате портфолио или просто може да ми пратите статии, които сте писали преди, с удоволствие ще разгледам :)
 
Искате 10 статии, които да са рекламни и да ги пускате в чужди сайтове. На какви езици искате да бъдат тези 10 статии?
Вторите 30 да са чисто информативни. На какъв език ще бъдат тези 30?
 
Здравейте, забравил съм да напиша - става въпрос за статии на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, ще отговоря днес на всички съобщения. :)
 

Горе