нов сайт,пиксел реклама

webstil

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
28   0   0
Продавам един нов сайт,сайт е силно казано,но поне домейна е хубав : )
http://mafiata.com
Не знам как да докарам посещения в сайта,нямам опит с англоезични сайтове.Въпреки това успях да агитирам собствениците на два сайта и взех някой долар даже да бъдем точни 16$.Другите картинки са сложени без да съм чакал плащане : ) Домейна изтича на 8/5/2012.Давам сайта без хост,но мога да го прехвърля по желание на купувача : ) Ако никой не го иска ще го мъча,може пък да стане нещо...Според мен има един вариант за развитие..докарване на трафик от сайтове за изкуствен такъв и поставяне на брояч за да виждат евентуалните клиенти посещенията на сайта..и така да си закупят пикселчета : )
Начална цена:15$

Домейн Име | URL: mafiata.com

Приблизителна Цена: 1

Дата на Регистрация / Дата на изтичане: 8/5/2012

Уникални Посетители за Месец: до 100

Page Rank: N/A

Уникално Съдържание: Няма Съдържание

Система: N/A

Дизайн: N/A

Приходи: 16$

Начини на Плащане: paypal

Мога да дам достъп до Гугъл Аналитикс или генерирания PDF: НЕ

Адрес на картинката за верификация (виж правилата): http://www.mafiata.com//mydir/banner1.png

Последно редактирано:
От: нов сайт,пиксел реклама

продаваш сайта ли?

към ен пазара ли е насочен? ако да, името е грешно...?

Искам да е насочен към ен пазара,но не знам как да го насоча : D Имал съм само бг сайтове : ) Може би името ще бъде по-запомнено от българи,прав си : )

Колега не се обиждай, но продаваш безплатна система на кофти домейн, насочен и към англичани.
Също така гледам линковете в подписа ти са Free pixel advertising, което също не съвпада със сайта, защото нещата вътре са платени.
Този тип сайтове ги даваха по новините преди няколко години за някакво момче което направи 1 милион от такъв сайт.
Но по добре го развий още малко този сайт и тогава го продавай.

Нямам време : ) Предпочитам да го продам за смешни пари вместо да стои на автопилот : ) Но ако няма желаещи ще си стои : )

Човека спечели 1 милион, но идеята му беше първа и уникална, след това почнаха да правят какви ли не такива сайтове без успех :)

То и сега може стабилно да се печели,но ми е интересно как "човека" е докарал трафик? И аз бих си платил някой друг пиксел,ако знам,че даденият сайт ще ми увеличи посещенията и хората ще ми цъкат пиксела : ) Бтв много спам се получи : )

но ми е интересно как "човека" е докарал трафик?

The official story:

Зорът е бил с първите купувачи, след това лекинко са се изтрепвали един-друг да купуват. Толкова много, че не им е насмагал с обработката на поръчките и качването на пикселите.

След първите няколко продажби вложил хиляда долара в прес-рилийзи из УК. Сърцераздирателната история се превърнала един от най-успешните линк-байтове в света.

После станало лесно:
- Продажби в е-бей.
- Нов офис в САЩ за клиенти отвъд океана
- масирана реклама
- топ новина в медиите
- и дори хиляди backlinks от not-(so-)successful copy-cats и

... останалото е история :)

Горе