обява в джобса - търси се Компютърен специалист - 510 лв БРУТО? - смешка...

Е в описанието да виждаш някаква програмистка работа? Ти за това описаното каква заплата ще дадеш???
 
Е в описанието да виждаш някаква програмистка работа? Ти за това описаното каква заплата ще дадеш???
Само за степен "ВИСШЕ" 5 години в да си учил маркетинг и да работиш за 510 лева.. НЕ МОЖЕ да искат толкова много..

за 510 една работа може да има човека, да вкарва данните от тефтерчето в Excell таблици..
 
Защо да става вайръл?

Търси се студент/студентка с базови компютърни умения за СТАЖ
 
Навсичкото отгоре става въпрос за непълно работно време. Т.е най-чероятно човекът ще е на половин работен ден. Т.е значи за 1020 лв ако беше на 8 часа. Което за стажант, начинаещ е съвсем прилично заплащане. Фрапиращото в случая е незнанието на този който е писал обявата, че всъщност търси технически сътрудник, а не компютърен специалист. Тъй като в обявата ясно се вижда, че не се изискват никакви компютърни умения.


Никъде не пише висше маркетингово образование, предполагам и техникум(професионална гимназия) върши работа.
 
Заплатата е БРУТО, което означава, че няма да е 500 лв а под 400 лв.
Не виждам нищо фрапиращо в обявата. Това си е работа за секретар/ка с малко IT умения. Колко пари да даде за заплата?
 
Реално аз лично не виждам кой знае какви изисквания и спрямо че работата ще е около поддръжка на фирма-та надали ще е кой знае колко сложно.

Знам доста хора във форума вършейки по трудна работа за по малко пари и без договор. 100% ще се намерят хора за работата. Все пак не става всеки да не знае нищо и да иска по 5 бона заплата.
 
отдавна минаха времената, когато IT специалист беше престижна професия... Сега всеки келеш с малко опит в инсхалацията на драйвери е специалист. При толкова много "специалисти" какво очаквате?!? Това са 500 лв за непълен работен ден, без ккавито и да е изисквания. Ако човека е истински сертифициран специалист няма да търси работа в jobs, него ще го търсят по LinkedIn, FB, mail, телефон и т.н.
 
Е в описанието да виждаш някаква програмистка работа? Ти за това описаното каква заплата ще дадеш???
Да, поупоръчи се малко термина IT. И аз съм виждал кви ли не "гурута", както и компаниите се възползват "експерти" в тази област за малко пари. И всичко е точно. :)
 
Единствения проблем с тази обява е, че собственика на фирмата явно бърка термините компютърен специалист и виртуален асистент. Изброил е задачите на втория, като просто ще трябва да се вършат от офис вместо онлайн. Ако приемем, че плаща 5-6лв. на час - това си е едно резонно възнаграждение за този тип работа. А вече ефективността на наетия служител също ще е като за 500 кинта за половин работен ден, но така е обикновено в живота - получаваш си толкова, за колкото си си платил. :)
 
Обобщено:
Създава и поддържа страницата на фирмата
Изисквано образование: ... Степен: висше
нетна заплата : 399.79 лева

Е не се ядосвайте като ви донесат документа и той не е двустранно подравнен примерно ...
 
Изисквано образование: Медии и комуникации, Връзки с обществеността, Маркетинг, Журналистика, Информационни технологии, Бизнес администрация, Информационна и управляваща техника
Степен: висше
 
След като се предлагат такива оферти, значи има и хора, които да се вържат. Не е виновен този, който предлага, а този, който търси.

И това се отнася за всичко - лотарийни билетчета, финансови пирамиди, фалшиви стоки, каквото се сетите
 

Горе