открадната facebook акуант

shelby

Member
Здравейте, преди един ден ми откраднаха facebook профила, сменен е меила, неприятно но проблем стана когато към профила ми беше вързана карта за плащане от която има направени плащания. Моля посъветваите ме как да процедирам и как мога да репортна на facebook ?

Защото когато се опитам за възстановяване на паролата мога да посоча моя мейл, който вече е сменен и не се асоциира с facebook акаунта ? Благодаря ви !
 
Телефон няма ли вързан за профила?
 
Нали уж вече ги обвързаха с лични данни тия профили там, как тогава е възможно някой да го открадне?
 
Кофти. Лошото и, че фейса са пълни аматьори в това. Въобще не могат да разберат кое спам, кое хак, кое реално, действат на някакви техни си правила. И като едно от тези правила е да имаш вързан телефон към профила си, друго е да имаш и втора парола за потвърждение и другото, което не съм много сигурен, че работи добре е менюал да се свържеш и да докажеш с документи, че това си ти. Може би на теб ще имат по-голям шанс да ти обърнат внимание, защото си плащаш потребител. За жалост, това пак е теория. Дай репорт, ако още не си го направил за профила. Блокването на плащанията е лесно, като се забрани, но може да последват други мизерии, които хората стигнали до акаунта ти могат да направят.
 

Горе