пари за непалнолетни

shelby

Member
Въпроса ми е дали като съм непаунолетен мога да печеля някой друг долар от интернета ?
 
да аз съм непълнолетен... регистрирваш се с данни на някой роднина баща майка...
 
С адсенс започни най - добре, пък след месец два и генбъкс... А като за начало отдели няколко седмици да прочетеш всички важни теми във форума и горе долу да се запознаеш с материята :)
 
ЗАбелязвам ,че тука си имате всико и най-важното добре въспитани потребители ,които не убиждат малолетните лица . Не е като по други форуми като задам подобен вапрос сички да се базикат !
 
Eми, да можеш и още как! Както ти каза HavVvoC, опитай с adsense, а след това и GenBucks...в него можеш да се регистрираш и с твоето име, но за всеки случай дай това на някой от родителите ти...
:mrgreen:
 
И приятелче, тук голяма част също са непълнолетни... проблема е обаче, че ти като гледам си малко по - малък и нямаш голяма писмена култура! Поработи над това. Не искам да те укорявам, ако трябва ще помагаме, обаче правописа е много важен ако ще правиш сериозни проекти. Хубаво е че си започнал от малък да се интересуваш от къде изгрява слънцето, обаче съвета ми е сега да използваш времето си да научиш фотошоп главно, също html php и доста други работи. Ако искаш пиши ми на ЛС ще ти дам полезни материалчета за да се образоваш малко и може би след време ще си готов и за сериозен бизнес. Просто разбери, че в момента нямаш основата и опита ти за хубав сайт, който да ти носи пари просто ще е неуспешен. Не го приемай лично и съжалявам ако преценката ми за теб не е вярна. Искам обаче да ти помогна и ако и ти имаш желание да се научиш - продължавай с четенето, ако имаш въпроси питай, а на ЛС винаги ще ти помогна със съвет ако желаеш :) Успех!
 
Първо създай някакъв сайт (примерно на blogspot). Виж как стоят нещата.
Опитай се да напишеш статии, сложи броят и следи посещенията.

В момента в който успяваш да създава сайтове и те да се посещават от 100+ човека дневно, тогава вече можеш да мислиш как да изкараш пари от Интернет.

Чети много, 99% от информацията, която някой ще сподели публично е вече написана.
Английски на добро ниво ще ти е от голяма полза.

Успехи!
 
Пич мога да ти кажа че възрастта няма никакво значение и ти го казвам, защото аз съм на 14 години ;). Има ли желание може всичко.
 

Горе