помощ с CrorMint

Alex Alexiev

New Member
Първо искам да кажа че след като четох доста в този сайт, се ентусиазирах да си направя акаунт. После видях ревюто на Blinky за CrocMint и смятам да го пробвам:).

но предварително искам да попитам дали някой, боравил с CrocMint, може да ми даде полезни съвети и стратегии за да ми е по-лесно да го използвам:(.

Благодаря ви предварително:):)
 
От: помощ с CrorMint

Здравей,

програмата е добра. Сравнително нова е, но за сметка на това стила им е на една предишна, която се отличаваше по конверсия и комисиони. Надявам се, че и тази гони тази слава и познаваемост. Много зависи какви съвети търсиш, като не се знае какво точно искаш да промотираш, как и къде. Но като начало може да влезеш, да поразгледаш. Имат и общност, която от своя страна помага на афилиейтите си, като в крайна сметка се стигне до резултат продажби. Ако имаш конкретни въпроси, задавай си ги тук. Но така не знам какво да ти кажа (и не само аз), защото не знам до къде си стигнал и няма ли да повторя нещо, което вече го знаеш. За това, ако имаш въпроси точно насочени към нещо - пиши. Успехи и давай напред.

П.П: Попрочети и там материалите - има интересни неща за афилиейт маркетинга като цяло.

Поздрави.
 
От: помощ с CrorMint

Днес и аз решин да се регистрирам в CrocMint, за първи път ползвам афилейт. Сложих си 3 банера в единия блог за проба. В Promotional Method отнастройките на профила съм избрал SEO, това какво щв рече. Ако искам да ми се плаща на клик предполагам PPC трябва да въведа, а за комисионна?
 
От: помощ с CrorMint

Здравей,

Полето Promotional Method е само за информация (няма значение какво ще избереш). Плаща се само комисионна от 40% и е за всички продукти.

Поздрави
 
От: помощ с CrorMint

Благодаря!
A вие какви продукти избрахте от категориите, аз гледам да са на английски, CaliPlus и Neosize XL.
 

Горе