прави пари от моя сайт и Metacafe

ilianskim

New Member
Здравейте , от известно време обмислям как да направим една симбиоза , тези от вас които правят видеота и ги качат за пари , на вас ви трябват гледания на клиповете ви , на мен свеж контент . Имам сайт за видеота който е със около 9 10 хиляди на ден посещения и към 30-40 к импресии . Не знам ако е ембед клипа брои ли се за гледане , но мисля че да .
Ще направя скоро опцията да могат да се качват ембед клипове на сайта ми те ще имат постоянно място в дясно на сайта ми , като на рандом принцип ще се извеждат понеже ще са голям брой надявам се . Така те ще са пред очите на повече посетители и шанса да са гледани е по-голям . Другото което предлагам е да си пишете статии за блога , сайта , видеото в моя блог който желае може да се регистрира и да напише статия за нещата които предлага на сайта си с това печели посетители и линк .
Няма да допускам 100 статии за отслабване , хапчета за уголемяване на каквото и да е , ако имате нещо интересно на сайта и ви трябва презентация това е мястото , но за спамерски постове и поставяне на хиляди линкове ще има бан .Това е който иска да блогва тук е мястото блогът ми тук
 
всеки който е започнал отначало се е сблъскал е един проблем мислиш ,че сайта ти е супер и дори да имаш прекрасен замисъл и идея ако няма кой да го види всичко се опорочава .
 
Аз не го правя защото нямам посетители или начин да имам свеж контент , напротив , но искам да развивам сайтовете си и да доставям нови и нови услуги . Конвертирането с Адсенсе е добро идеята е да мислиш как да направиш 10к в 20 к 20к в 100 к и т.н
 
Първо, нямам никакво доказателство, че сайтът ти реално има около 10 000 посещения на ден. Добави ми Tyxo/Webcounter, или просто един скрийншот на Google Analytics, за да повярвям.

Доколкото видях, блогът дори не се индексира от Google, а само темите във форуми, където си "промотирал" блога.

И трето, тази идея за някакъв social bookmarking комбиниран с грозно натрупани реклами на Google въобще не ми допада.
 
Бате наистина има, кликни в менюто там горе на Добави сайт и ще видиш най одоло има Статистика и има Tyxo брояч
 
Охх ох ох изгубих цял ден за да правя глупости . Хора стегнете се стига мислете как някой ще изкара от вас пари гледайте вие да си изкарате парите не гледайте в чуждата паничка , да аз може да изкарам 10000 долара на ден от Адсенсе , но това какво ви влиза на вас в работата виж какво ти може да извлечеш от това , не какво ще спечели другия .
Ще цитирам някой работник от средностатистическа фирма в бг
" Мммм ще му работя аз за 500 лева той изкарва по 5000 еб....у гу ...."
така не става който иска да печели повече трябва да влага повече .
За времето което писах тия постове можеше да създам скрипт който след 1 месец да ми води по 10% плюс в посетителите , а вместо това трябва да давам обяснения като ученичка за всеки посетител от къде е и с кво се занимава още малко .
 
Аз ще те подкрепя бате :) предложението е абсолютно честно :)

Най-малкото ще имате едно линкче от статия с подходящ контент ако напишете нещо на блога а хората с клипчета на метакафе не им струва повче от минута работа да го вградят и там и да почуат някое друго преглеждане :)
 
coolice мерси за подкрепата , супер ме хваща яд когато хората се самозабравят , аз съм дал линкове от ПР5 на сайтове със ПР0 и 1 със няма и 10 човека на ден , и не съм гледал високомерно на никой няма значение какъв му е сайта даже и диди щях да блогна в сайта , но както и да е писна ми исках да ти благодаря и се оттеглям .
 
много ми е интересно как ще работят тия които се включват в тия техни проекти , ще ми е интересно какво ще стане тук се опитвам да направя съвсем малка симбиоза и бях оплют и поруган даже , а ако правя сайт с още 10 калпака предстаям си след месеци какво ще ми чуят ушите особено като става въпрос за пари и тяхното делене.
 
ilianskim каза:
много ми е интересно как ще работят тия които се включват в тия техни проекти , ще ми е интересно какво ще стане тук се опитвам да направя съвсем малка симбиоза и бях оплют и поруган даже , а ако правя сайт с още 10 калпака предстаям си след месеци какво ще ми чуят ушите особено като става въпрос за пари и тяхното делене.
Бате не искам нито да убиждам , да коментирам или тем подобни ама тук никой не тее упрекал за сайт, или за квото и да е.... може да си разбрал някое изречение лошо... незнам
 
Към всички: да не вдигаме нивото на напрежението :) мисля че успяхте да се разберете което е готино :)

Сега е време за малко работа че идва ъпдеит, а и Генбъкса имат нов продукт за боди билдинг :)
 

Горе