проблем с like бутон на facebook в wordpress сайт

wowfan

New Member
Здравейте, имам следния проблем Току що съм започнал нов сайт и няма почти никакво съдържание, но този проблем много ме мъчи. Когато натиснеш like бутона под статията поста във facebook е на маймуни. Инсталацията на WP е с UTF 8 кодировка, базата също, темата също. Два дена се ровя в гуглето, ама никакъв напредък.
Сайта е - http://drevnite.com
Ще ви бъда благодарен ако помогнете
 
От: проблем с like бутон на facebook в wordpress сайт

При мен имаше подобен случай, превеждам текстове и ги публикувам в блога си, в един момент, обаче статията която е на ворд, я отворих на друг компютър, и там я преведох, запазих копието и после от това копие пейстнах в блога. После като дадох лайк за фейбука и на мен ми излезе на маймуни, подозирам че е свързано с самата версия на ворд-а в която съм работил. след това, всички следващи текстове си ги пиша на моя компютър и нямам вече маймуни при лайк... Но ако излизат маймуни,пак можеш да се оправиш:

Даваш "сподели" или там лайк, и в изкочилия прозорец, като застанеш с мишката над карето където е абзаца с първите думи които са на маймуна, текста става жълт! кликваш на него и си го пействаш както трябва да не е на маймуна. това не е решение ,но пак става, поне споделянето ти няма да е на маймунки.
 

Горе