реклама в Bux.to

drowhit

New Member
така събрах си пари от реферали и от моите кликове и смятам да реламирам нещо в бъкса,щото парите сигурно в близките месеци няма да ги видя ако си ги поискам.
Въпроса е дали ще спечеля нещо само с 1000 посетителя като можеби половината ще са реални.И вторият въпрос е кое да рекламирам -MYR на moreniche или направо да ми станат реферали на moreniche.Ако имате по-добра идея за реклама там споделете.
 
Според мен рекламата при тях не си заслужава защото всеки отваря страницата и прави нещо друго докато минат там колкото секунди му трябват (20 ли беше) и ако сайта просто не им хване окото никой няма да му обърне внимание пък и има други места които можеш да платиш за сигнъп или сале и според мен по добре там :)

Разбира се това си е мое мнение. :)
 
Разбира се това си е мое мнение. :)
И аз го подкрепям.:) Освен да пуснеш нещо фри, което да им хване погледа - незнам какво друго. Това е адски нетаргетиран трафик, който може да се прилъже с нещо мега-ултра невероятно за да клъвне.:)

Аз лично бих пробвал с някоя друга афилиейт програма за билдване на даунлайн - другото е събиране на мейли чрез фри даунлод на определени продукти. Абе с такъв трафик се мисли много трудно, ако се иска да се изкара нещо от него.

:wink:
 
"другото е събиране на мейли чрез фри даунлод на определени продукти" я дай малко повече инфо.
 
Еми създаване на база данни от и-мейли на таргетирани потребители - в случая хора търсещи фри неща: от възможности за нови сходни програми до безплатни и-буци с интегриран твой линк в тях.:)

Не си и виждал обикновени сайтове за да се въртят и отделно върху тях "плува" една формичка офертираща ги за нещо безплатно, което ще получат ако си напишат мейла и името. Точно в целта.:)
 

Горе