Продава се: сайтът от подписа ми

ще ви помоля без излишни коментари.
Това прочете ли го? На моя телефон излиза точно както на лаптопа и стационарния ми компютър, така че за мен проблем няма.
 
От така представените средномесечни приходи от продажби излиза, че ти печелиш под 2 лева за покупка на ваучер за почивка, който укропнен приход трябва да представиш пред НАП всяка година и да си платиш дължимия данък. Почивките не са кой знае колко скъпи от наглед представените на първо четене оферти поне на първата страница, но все пак иде за реч голяма сеч или супер нисък коефицент на възвръщаемост от страна на Grabo. Едно време валидност на регистрацията нямаше, а от доста време насам с бисквитките важи само месец. Голям минус от тяхна страна..
 
Аз съм на процент от продажбите.
...
така че ще ви помоля без излишни коментари.

Благодарско за ъпа, но все пак бих предпочел просто да прочетете целия текст преди да се излагате. Значи като някой си купи екскурзия за 599 лв из Европа, аз ще спечеля 2 лв, така ли? Хахахахахахахаха. Разбирач. Личи си.
 
Благодарско за ъпа, но все пак бих предпочел просто да прочетете целия текст преди да се излагате. Значи като някой си купи екскурзия за 599 лв из Европа, аз ще спечеля 2 лв, така ли? Хахахахахахахаха. Разбирач. Личи си.
Виж, не ме разбирай погрешно. Не си мисли, че не зная какво е афилиейт, също съм ползвал Грабо. Цената ти е добра в случая и ще се избие за една година. Със сигурност някой ще го лапне скоро, убеден съм в това. :)
Статистически обаче погледнато, ако почивки от 600 лв има, то под 50 стотинки не съществуват, за да постигнеш накрая някаква уравнеловка.
 
Можеш ли да кажеш колко е големината на мейл листата ти, както и какви са конверсиите от нея?
 
В момента има 2105 мейл адреса записани в дневния бюлетин с оферти (и неотписани). Голяма част от продажбите откакто не се рекламира са вследствие на този бюлетин - общо около 70% в момента.
 
Ще може ли малко повече инфо на лични за това какви ресурси си влагал до сега в реклама и какво ти е донесла до сега тя т.е. приходи разходи и т.н.
 
Здравей, в какъв размер е комисионната при продажба?
 
И още 1 въпрос - какви ресурси изисква такъв сайт за хостинга?
 
Цената е 4000 лв. Плащате 4000 лв и сайта е ваш. Аз ползвам хостинг план СуперСтарт от superhosting (където е и домейна) и е достатъчен.
 

Горе