самоиздръжка на сайт

GEORGIO

New Member
здравейте и поздравления за перфектния форум и за безценната информация обменяна тук.
аз съм лаик и затова въпросите ми може да са супер смешни, но мисля че отнякъде трябва да започна.
искам да създам два сайта с комерсиална цел. идеята ми обаче е как да успея да им осигуря самоиздръжката за домейн и хостинг. ако успея с това като начало, считам че бъдещето им ще е голямо.
ако имате идея ще съм благодарен да чуя мнението ви!
 
Здравей GEORGIO,

аз също съм нов в този форум, но за месец два, понаучих доста. Ако ще взимаш хостинг в БГ горещо ти препоръчвам SUPERHOSTING, ако ще е извън БГ бих ти препоръчал или GOTO.BG или HOSTBULGARIA, като това е мое лично мнение, но съм сигурен, че колегите ще те посъветват и те 8)

А относно изкарване на пари, мисля, че има доста написано в този форум, или поне достатъчно като за начало ;)
 
единия сайт ще е художествена галерия предлагаща услуги а втория ще е фитнес сайт със специфична ориентираност.
идеята ми е да си оформям и поддържам сам като самоиздръжката им да не ме вълнува а да се извършва автоматично. искам да съсредоточа усилията си в предлаганите услуги а не в следене на трафик и подобни.
много благодаря за коментарите и предложенията.
 
Здрасти GEORGIO, и добре дошъл. Мерси за топлите коментари за форума. Данявам се да намериш полезно инфо за целите, които си поставяш за сайта. Еми като за начало от голямо значение има и с какъв трафик ще работиш? И другото което е хубаво да знаеш, че повечето тук имат сайтове, които не само са на самоиздръжка, но им носят и печалби. Мисълта ми е, че с една продажба би не само ти избило хостинга и домейна, но ще останеш и с горница. Желая ти много успехи и тук би намерил много помощ от нас. :)
 
а дали ще е продуктивно да си направя един безплатен блог и да го натъпча с Адсенс. а другия сайт да си го хоствам и да си купя домейн. един вид блога ми да покрива другия сайт
мерси!
 
GEORGIO каза:
а дали ще е продуктивно да си направя един безплатен блог и да го натъпча с Адсенс. а другия сайт да си го хоствам и да си купя домейн. един вид блога ми да покрива другия сайт
мерси!
Стига блогът да има достатъчно добри статии и да му докараш голям брой посетители - ще успееш да си върнеш инвестицията и може би малко отгоре.
 

Горе