спечелете с bux.to

tatriki

Member
това е сайтче на базата на реферали. доста мързелив начин за искарване на пари:) моя skype е vij_sq за тия който искат да питат нещо. и линк за регистрация мога да дам
 
само да обясня и аз малко за тоя сайт. Да те не са скам, но за да спечелиш реално някакви парички трябва да си купиш реферали или да привлечеш поне стотина твои. Ако разчиташ на 3-4 реферала и твойто цъкане ще спечелиш 10на долара за 1-2 месеца. Освен това плащат с алертпей което е доста нашито, но сега се мъдри някаква нова услуга с кредитна карта която те ти правят. Мен нон стоп ме офертират за тая шитня и реших да я проуча малко... и те така :) реално ако имаш пари за инвестиция, се печели от там (поне във форума им няма пропищял измамен).
 
И аз искам да дам едно мнение.

Първо: Добре дошъл
.
Второ: Ти се гъбаркаш с нас, нали?:) Преди постването на това, не видяли какви мнения има по въпроса тук. Ако беше видял - щеше да си спестиш време с този ти първи пост.

Трето: Не се занимавай с простотий, по-добре си направи хвърчило и го пускай в парка, това ще е доста по-креативно. :)

Четвърто: Тук се занимаваме с правене на пари онлайн, а не с губене на време.

Пето: Защо си мислиш че хората тук са неграмотни и необразовани ставайки дума за програми правещи пари онлайн - не прочете ли част от тайтъла на форума поне?

И накрая ако си решил да се задържиш (което ме съмнява, съдейки по първият ти пост) се добре дошъл в общността тук и ти пожелавам успехи с начинанията ти в онлайн аспект. Но ако си спамнал поредният форум, ти пожелавам някъде да те накацат шамарите...

Успехи.

П.С: Дано не ставам се по-груп при такави теми, но почвам да го чувствам на лично ниво, особенно когато е първи пост. :)
 
Последно редактирано:
Тия па, хвърчило :(
Хвърли чаршафа от 15 етаж и виж к'фо стаа :) хлъц

Бъксчето е много зле, но по данни от един който подържаше кратко време такъв вид сайт доста се печели но само ако си собственика :)
 
Тия па, хвърчило :(
Хвърли чаршафа от 15 етаж и виж к'фо стаа :) хлъц

Бъксчето е много зле, но по данни от един който подържаше кратко време такъв вид сайт доста се печели но само ако си собственика
Да, така е. Но проблема тук е че влизат потребители на такива сайтове, а не собствениците им. Имам някаква статистика в главата, незнам дали е точна, но всеки 4-ти записал се за форума започва да говори за такива сайтове и как е далавера да си част от тях.

Нямам нищо против това, стига да са получавали пари или поне да ги предлагат на база доверие към системата на промолтваният сайт. Иначе е кофти да влезеш и да сложиш реф. линк допълнен с едно изречение от сорта колко са велики и как се печели добре. :)

Предполагам че голяма част от хората промотиращи тези сърфчета и матрици идват от големият бг форум за такива нещица. :wink:
 
Така е :)
Всеки гледа да даде реф линка и тайничко си мечтае за голямо богатство без много труд :) Всичко сме го правили, но човек се учи с времето..
 
Така е :)
Всеки гледа да даде реф линка и тайничко си мечтае за голямо богатство без много труд :) Всичко сме го правили, но човек се учи с времето..
И аз бях голям фен преди време на тези сайтчета, но дойдоха времена където трябваше да се мисли за нещо по-сериозно от това да печеля от даунлай в тези сайтове.
 
еми съм регистриран в бъкса-скоро ще се регистрирам и в други може да напиша една статия как точно работят къде са плюсовете и къде минусите-безпристрастно
бтв-за сега имам 15 долара от 6 човека за 3 седмици.Ще я видим тая статия кога ще я измъдря-Да се знае как точно седят нещата.
 
Аз не мисля че заслужават такова внимани. Да нубаво е че си направил такива кинти, но не искам да бъда скиптичен, но от правене до плащане има много голяма разлика особвнно като говориме за такива тип сайтове. :)

Прав е винаги ще има такива сайтове, просто изглежда прекалено добре да се печели по такъв начин. Само с препоръки и кликане, без грам мислене. Какво друго му трябва на обикновеният сърфист. :) Всичко е до сложност на процеса печелене.:)
 
чесно да си кажа на пари много не се надявам от там-казват че след 80 дена плащат
 
Аз направих $10 на 03.01.2008 и още си ги чакам :) Скоро ще станат 90 дни - просто няма смисъл.
 
Наистина ли е измама и не плащат заработеното? :(
Ти наистина ли питаш това? :) Еми да, нестават за нищо бате. :wink: Има къде къде по-добри възможности за правене на пари онлайн и със сигурност са с малко труг, но повече мислене.:) Успехи..
 
Предполагам че голяма част от хората промотиращи тези сърфчета и матрици идват от големият бг форум за такива нещица. :wink:

Кой е този голям БГ форум? МОля за отговор на лична, в смисъл интересувам се от любопитство. Моето мнение е, че такива сайтове са направени от ламери за ламери.

Имам предвид не ламери от техническа гледна точка, а ламери изобщо като начин на мислене - деца които все още летят в небесата. Между другото много се дразня на гората.нет - дори видях 29-годишен да рекламира тази "детска градина" :-D

Ужас и безподобие!!!
 

Горе