събмитване по директорий know-how?

От: събмитване по директорий know-how?

DigiXmas не е безплатен. Има някаква триал версия която ти позволява да си събмитнеш сайта в 100-200 директории с ПР 0.
Иначе, той е най-добрият, научава ти категориите и сам ги слага, ти само си попълваш капчата - това на аутоматик моде, за другите не знам.
 
От: Re: събмитване по директорий know-how?

Аз го използвам за полу-автоматично събмитване в директории и за тази работа е безплатен :)
Автоматичното събмитване не ми харесва, защото директориите са кофти.
Да, просто директории подлъгвани с ауто събмит софтуери не се водят за добри, както и линковете им - за качествени. И аз съм за менюал събмита и списъците с директории, които са добре подбрани от хора занимаващи се с линк билдинг.:)
 
Някои неща в DigiXmas не ми допадат. Примерно всеки път тегли списък с директории, които аз не използвам така или иначе. Има ли друга програма, която зарежда няколко директории едновременно в табове и попълва автоматично полетата?
 
От: събмитване по директорий know-how?

Имам два въпроса:
1. - Как да разбера какъв pr ми дава Г(някакъв сайт примерно в който, като напиша урл-а на сайта си да ми изчисли пр-а или нещо такова)?
2. - като тръгна да събмитвам в директории, ако сайта ми има пр2 (примерно) а някоя директория е за пр5 да събмитвам ли в нея?
Благодаря! :)
 
От: събмитване по директорий know-how?

1. Като ти листнат сайта влез да провериш ПР на секцията, в която си добавен. Можеш да видиш предиктед ПР тук например iwebtool.com, друг е въпроса , че за 1 мой сайт имам от 2 години предиктед пр5, а си стоя с пр 3 още :)
2. Субмитвай наред :)
 

Горе