така ми се струва или да

xopacuo

New Member
Започнах да посещават форума преди около месец или малко повече, повече беше, но както и да е. Не знам дали си въобразявам но ми се струва че конструктивните изказвания са намалели драстично. Давам за пример веднага радев, чиито мнение са ми били доста полезно. Какво забелязвам напоследък? радев напусна форума, в темата пазар има безобразни глупости(тук може би и аз имам малко вина за безобразните ми спорове с harkon, за което се извинявам на всички), та дали може да се направи нещо по въпроса, не знам да се допускат потребители само с над 50-100 мнения в пазара ли, нещо друго като ограничение ли :( . За мен лично почва да става загуба на време да чета теми от сорта на "Продавам дизайн ама само по скайп и цената няма да кажа който иска да доиде до нас, ама и картинка няма да покажа да не ми го краднете, ама е темплейт но му искам 10к, и първо парите че ми трябват спешно". Не знам дайте някакви предложения :)

harkon4o къде си да се сдавим :D
 
От: така ми се струва или да

Не е точно така, просто простотията се засили и затова се взеха вече мерки. ;)

Ще се яде много бан и триене, не може някой с комплекси да се изказва тук. Да се излекува и да дойде да прави бизнес, ако не иска - на паша да цеди на бика простата.

Съвсем сериозно го казва, не ме интересува кой на колко поста и каква репутация има, писна ми да се пишат глупости и нищо креативно и полезно. Ако това съотношение се запази, ще си почиват тези, които го правят това. Гаранция. ;)
 
От: така ми се струва или да

Мчи нали форума е едно общество дева ... погледнете го така както всяко общество си има всякакви индивиди :)
Има като мен, има като теб, има като него, има и като другите:)
Аз обичам да разпусна и да си полафя, неможе само сериозно да е всичко,
а и ми е трудно да се сдържа да не коментирам оферта която просто реве за коментар :)
Нали трябва след тежък трудов уеб ден да има време и за едно хоро да ударим на мегдана - да си покажем новити потурки ?
 
От: така ми се струва или да

Колкото повече стават хората, толкова повече се разваля идилията. Има дразнещи неща, но то нищо не е идеално, тъй че просто не трябва да се обръща внимание на някои мнения и теми. Поне вече не се продават спамерски списъци с мейл адреси, пиратски скриптове и темплейти и др. непредприемачески неща.
 

Горе