търся съдружник

От: търся съдружник

Нищо не разбрах...какъв сайт...какъв конкурент ?
Малко по-подробно, ако може ?
 
От: търся съдружник

Ти хубаво ще ми кажеш на лс ама с 3 мнения като не можеш да пишеш лс кфо праим ? Все пак като го измислиш пиши един лс.
 
От: търся съдружник

На мен ми е интересно каква е твоята роля след като по-голямата част (80-90%) от изграждането на един нов сайт е дело на програмиста и какво се очаква да получи той взамяна.
А относно идеята, поне спомени насочеността на сайта, иначе трудно може потенциален съдружник да прояви интерес. Аз лично проявявам такъв, но искам по-сериозно предложение.
Пояснение: Не работя по евтини сайтове с 90-100% копирано съдържание и камари линкове към някъде си както и по сайтове, които са некоректни към посетителите си (т.е. мамят ги).
 
От: търся съдружник

Ами момчето живее с някакви илюзии защото иска сайт като web-tourist.net и си мисли, че е само той единствен в България. Явно е на не повече от 13-14 години и нито има план с какво съдържание ще го пълни, нито как ще привлече потребителите на конкурентите си.
 
От: търся съдружник

Добре дошъл, neutron! Добре е, преди да пускаш теми да прочетеш малко форума. Да участваш в дискусиите, да натрупаш опит и тогава действай!
Предложението ти, както е оформено е несериозно и отвсякъде личи неопитност. Говори конкретно за нещата, ясно и точно.
Опитай сам да направиш собствен проект и ако имаш затруднения - питай. Никой не се е родил научен.
Когато навлезеш в материята, тогава предлагай партньорства. Иначе никой няма да инвестира в теб, нито с работа, нито със средства....

Желая ти успех :)
 
От: търся съдружник

Малко по-атрактивно би трябвало да си оформиш офертата.
Домейн + хостинг = не повече от $15.
Очевидно освен програмист ти трябва и дизайнер.

Добре би било да кажеш че осигуряваш и контента или поне трафика (имаш необходимите знания и ресурс как да ги постигнеш тия неща).
 

Горе