човек за сео на сайт

Viruscom

Banned
Рейтинг - 71.4%
5   2   0
Здравейте,

Търся човек, който да направи качествено сео, за да се дигнат потребителите на един мой сайт.
За повече информация ми пишете на ЛС.

От: човек за сео на сайт

Ехххх, като чуя първо това изречение / Какъв е бюджетът ти?/ и ме избива на смях. Не трябва ли първо да се попита за коя ниша става въпрос, в каква топ позиция искаш да ти излиза сайта, по колко думи, каква е нишата и първо дай да видя сайта. Малко несериозно е това... аз не разбирам нищо от CEO и как да преценя какъв бюджет мога да отделя. Тук във форума има няколко добри CEO оптимизатори като SeoLab който си имат някакви тарифи за различните услуги и така много те улеснява...имаш някаква отправна точка и виждаш за какво става въпрос. Не се заяждам с теб abithecat, но често виждам тук първо хора който първо питат за парите а след това се интересуват за какво става въпрос....Несериозно е това.

От: човек за сео на сайт

Защо въпросите за пари да са несериозни? Нормално е когато искаш да работиш някаква работа да знаеш и какви пари е възможно да получиш. Друг е въпроса, че в случая е много относително защото не се знае нищо за самата работа, която трябва да се извърши и за кой сайт.

Горе