1. Задкулисен поглед към задаващото се виртуално елитно ниво

Статус
Not open for further replies.
Абе що тоя ми напомня за DataAddicted , нещо му го няма профила деа хе, дет спамеше първо в домейн секцията за покупки, хе.
Ти не хвана А.А., но и там стилът беше олд скул като този.

Пуснах Трета Глава в блога „Всичко важно за новородените елитна фондация и корпорация на България“.
Задължително ще я прочетем. ;) Трябва ли да се изпълни някакъв ритуал преди да седнем сериозно над това така ценно четово. Не, че е моя работа, ама продава ли се добре това тук?

Човече, това изцало ти ли си:

 
Не е Датата това.
Датата е копипейстър, а тук си имаме творец.
 
Не е Датата това.
Датата е копипейстър, а тук си имаме творец.
То бива творец бива ама и Баш Твореца почивал на 7-я ден, а Алфата не се спря. И мен ме съмнява датата да има толкова дата контент за наливане, освен ако не е някоя скрита лимонка.
 
Не е Датата това.
Датата е копипейстър, а тук си имаме творец.
Да, и маца с всякакви шрифтове и цветове като бавноразвиващ се. Тук тече някаква мисъл, при другия нещата са изпуснати.
 
Не е Датата това.
Датата е копипейстър, а тук си имаме творец.
Датата, Датата. Няма друг, който с такова чутовно упорство да продължава "всячески" и "яростно" да си прави толкова брутално очевиден, дебел и свръхабсурден майтап, в такъв директен стил. Никнеймът и аватарът също са в тоя му стил, виж за кво става въпрос:
47453.jpg


псссс: Ако беше просто някакъв си "копипейстър" нямаше да ти е любимия трол.:)

Да, и маца с всякакви шрифтове и цветове като бавноразвиващ се.
Като е мацал и влезе инкогнито с нов ник, пак ли да маца? Той не иска ли да не се разбира, че е той?
Тук тече някаква мисъл, при другия нещата са изпуснати.
:):):) Мисъл за Алфа Елитна Всяческа Шега.

ps: Е, може и А като А.А., амаа ония е много ошлайфан в староговора и му личи, тука има по-млад акъл.
 
Последно редактирано:
Датата даже вицовете и смешките копва/пейства и не излиза от тролско-дразнещия си стил.
Фен съм му точно щото провокира без да си дава много зор.

Най-близо е Етера, ако е достатъчно добър актьор.
Даже по нумизматично-бижутерийните залитания си приличат.
 
Датата даже вицовете и смешките копва/пейства и не излиза от тролско-дразнещия си стил.
Фен съм му точно щото провокира без да си дава много зор.

Най-близо е Етера, ако е достатъчно добър актьор.
Даже по нумизматично-бижутерийните залитания си приличат.
Ето го, той е тука - зеленкото му свети (аз от другия профил). Глей кво става ся.....
 
Ще оставя майтапите на друг, а моята изключителна героиня Бойка Ботева още по-малко. Току що пуснах Четвърта Глава на първия ми блог, която е най-изключителната и отнасяща ума! Убедете се сами, уважаеми предприемачи!
 
Последно редактирано:
: Аз няма как и защо да си посветя втората половина от живота за всяческото благо на неблагодарни мързели, които ги мързи дори да почетат малко! Успешните хора по света и у нас четат до 6 часа всеки ден цял живот! Ти може би нямаш амбиции и/или потенциал да си такъв.

Дебил, ти си като тея педерасти дето обикалят да предлагат крадени стоки от торбичките, и като и теглиш една майна, почват да се карат с тебе що не купуваш и къв съм неблагодарен, той каква цена ми давал, пък че чак го и псувам.
 
Последно редактирано:
Боже опази от тази напаст Божия Римайнд! Тя и без това няма как да разбере, че един (кандидат) Господар на задаващото се Българско виртуално елитно ниво може да е сравнително мързелив, но НИКОГА неуважителен, неблагодарен и нелоялен! Иначе се доказва като недостоен за получена лоялна, всеотдайна и всяческа подкрепа на заден план, без който няма как дори да си опази всичките бушони, а какво остава да има прекрасен, разкошен и дори завиден живот! Отношението е ключово, както и мисленето там.
 
Последно редактирано:
Къртиш, Дата. Фен съм ти (благодарен, уважителен и яростно лоялен).
 
Валидация ли търсиш в нета? Избивай комплексите другаде, или по друг начин.
 
Както милиони Българи имам десетилетия зад гърба си, които не си заслужават особено да се живеят или живуркат. Търся първа вълна 1000 Алфа пионера на виртуално елитно ниво, които също като мен за твърдо решени оставащите ни години и десетилетията пред нас напълно да си заслужават да се живеят и то да ги живеем на максимум дори тук в родна България.

Това няма как да стане на реално ниво като например отсреща имаме адвокат, който вместо да мисли и работи с нас към цел като да се докарат нещата към регистрация на юридическо лице има съвсем друга цел. А именно да ни вземе, колкото се може повече пари.

Затова и ако имаме повече въпроси, от колкото може да отговори на една среща трябва да си платим отново и да си насрочим втора такава. Така единственото, което става е едно деликатно финансово изсмукване като паяк изсмукващ нещо хванало се в паяжината му.

Всеки +1 паяк печалбар има по подразбиране печели-губи мислене. Затова мислят само как да спечелят максималното, а да дадат минималното по подразбиране едно скъпо разочарование в най-добрия случай. Резултатът е плачевен и видим навсякъде. Експертите са важни, а дори някой да даде много пари получава обикновено скъпи боклуци, скъпи измами и скъпи разочарования.

Това само допринася за масовото +1 жалко живуркане, което не си заслужава да се живурка, а достатъчно бързо и става невъзможно да се живурка поради финансови и здравословни причини. Ето уни-уеб изгасна толкова млад въпреки огромния си ентусиазъм и борбеност! Въобще не е безобидно да бъдеш директно или индиректно саботиран и източван по такъв начин отвъд всяко съмнение!

Поне с тези 1000 доживотни яростно лоялни Алфа връзки, които търся и ще намеря НИКОГА ОТНОВО няма да имаме паяци печалбари с печели-губи мислене от другата страна, защото единствено ще търсим и си партнираме с лоялни, качествени и полезни експерти и фирми никакви други! Най-малкото от съображения за максимална безопасност, сигурност, стабилност, устойчивост и предвидимост на виртуално елитно ниво во веки веков. Амин.
 
По принцип търся амбициозни и перспективни особено (кандидат) 14+ Алфа мъжкари, които искат И избират да живеят и се развиват в посока на прекрасен, разкошен и дори завиден по-елитен тип живот на максимум в и извън леглото вместо само да съществуват и имат нищо повече, по-добро и по-различно от масовото +1 жалко живуркане!
Търсиш си 14-годишни мъжкари, за да им подариш разкошен живот в леглото и извън него?o_O
 
Заради разни гадове и измислените им гадни етикетчета безброй хора по света и у нас напълно безсмислено са страдали мълчаливо и имали само +1 жалко живуркане до техния +1 жалък край достатъчно скоро!
 
(откъс)
Ама скъпи, защо пак се прибираш по-късно?

Скъпа, пак имаше много работа и трябваше да работя извънредно.

А ще ти платят ли за това преработване?

Е, скъпа, нали знаеш, че от всички бели якички като мен се окачва да се преработват най-редовно въобще за да започнат, а после за да останат на скъпо платена работа.

Я, да я огледам хубаво аз тази твоя бяла якичка за червило и други такива издайнически следи, че ми се струва, че пак си правил някакви мръсотии зад гърба ми с онази твърде млада и хубава твоя секретарка.

Ама скъпа, нали знаеш, че съм ти верен!

Да, да! Разправяй ги тия на новата ми прекрасна шапка от мола днес. Я, като заговори за обещания да бъдеш модерен съпруг и образцов баща да изхвърлиш сега кофата.

Сега?! Ама скъпа, направо съм капнал! Хайде утре.

Ее, сега, сега! Ей, я къде е кофата отвън. Няма да умреш. Виж я колко е пълна нашата!

Добре, хайде.

(връща се) Чудесно, скъпи! Аз казах ли ти, че съм поканила десетина скъпи и близки хора на вечеря тази вечер? Хайде да прибягаш до магазина за да напазаруваш, а после и да сготвиш специална вечеря за всички ни, че няма нищо за ядене!

Ама скъпа, всичко това ти трябваше да направиш!

Аз бих го направил, но точно се връщам от фризьор и маникюр и сега не трябва да пипам нищичко! Хайде побързай, че няма много време до идването им!...
 
(след малко хахо-хихи с други гостенки) Скъпи и близки гости… (вижда, че той клюмва изтощен и му щраква с пръсти, от което той се свестява) Винаги е радост и удоволствие (той отново клюмва и тя отново му щраква с пръсти, от което се сепва и свестява) Добре сте ни дошли, както винаги!

(той безпомощно заспива, клюмва напред и си забива лицето в супата пред него, която се разплисква на масата! Той се сепва и дърпа назад, от което супата по лицето му се стича по бялата му риза след, което се озърта наляво и надясно. Тя и другите жени на масата изпищяват от кошмарната гледка!)

КАК МОЖА ДА МИ ДОКАРАШ ТАКЪВ ЖЕСТОК СРАМ И НЕПРОСТИМ ПОЗОР! Ето виждате ли добре всички гости, какъв пълен загубеняк и нещастник трябва да търпя и някак си да се справям с него всеки ден? И това ми било мъж и подкрепа за цял живот! Божи Господи! Май и той вече си плаче и аз да му изкрещя в лицето като повечето по-западни съпруги: „ТИ СИ ЧУДОВИЩЕ! ИСКАМ РАЗВОД!!!“

Ама скъпа…

НЯМА СКЪПА! Бедна ти е фантазията какъв +1 кошмарен развод те чака ако само още веднъж ме изложиш така непростимо и то пред толкова много скъпи и близки хора! Няма милост и пощада в и извън съда за пълни загубеняци и нещастници като теб! Това ясно ли ти е, кошмарно чудовище?!“

Ама скъпа, аз почти умрях от преработване днес, а ти изведнъж ме изкара кошмарно чудовище и то пред толкова много близки и скъпи хора!

Тия ги разправяй на новата ми завидна шапка от мола! Докато ти пак си правил мръсотии с твоята фльорца секретарката ти, аз едва избегнах нервен срив от дилемата да купя шапката в червен или син цвят! Ти разбираш ли какъв кошмарен ужас е да си съпруга на такъв беден бедняк като теб!!! Няма такъв върховен срам и позор!

Ама скъпа, аз работя много, качествено и изкарвам много пари от дълги години!

Да, да! А как смееш да ги даваш половината на твоята очилата любителка на големи близалки, а? Ти не мислиш ли поне малко за семейството ти, което напълно разчита на теб?

Нищо подобно, скъпа. Всичко идва тук в семейството, както отлично знаеш. Отношенията със секретарката ми са строго професионални.

Ето виждате ли, скъпи и близки хора? Аз отдавна знам всичко, а той отдавна отрича всичко! Май много иска още тук и сега да му изкрещя! ТИ СИ ЧУДОВИЩЕ! ИСКАМ РАЗВОД! Ще се видим на делото! Само гледай как и аз ще ти закова задника в съда!!!

Аз… такова… май е най-добре да се измия и си легна, че този ден и вечер взеха да стават прекалено кошмарни за мен…
 
Поне Алфа бащата на децата ми НИКОГА няма да бъде такъв +1 модерен роб и удобна изтривалка за женски чехълчета! Алфа бащата на децата ми НИКОГА няма да пипва работа, която не му е работа и не е свързана с работата му или по-нататъшното му разкошно и завидно личностно, професионално и кариерно развитие!

Поне Алфа бащата на децата ми НИКОГА няма да съжали дори веднъж, че не си е останал сам, див и щастлив жребец в и извън леглото, който отговорно и безопасно може да си разиграва коня, както иска и колкото му душа иска всеки ден цял пълноценен и интензивен живот, който наистина си заслужава да се живее отвъд всяко съмнение!

Поне Алфа бащата на децата ми НИКОГА няма да се стряска в 3 часа през нощта облян в студена пот от някой кошмарен +1 масов въпрос като: „Какво ще правя ако тя ме предаде? Какво ще правя ако тя ми забие нож в гърба? Какво ще правя ако тя ми закове задника в съда? Какво ще правя ако тя ми вземе всичко важно и ценно? Какво ще правя ако ме изрита бездомен на улицата?“

Аз няма какво да направя, че пред себе си той ще се сблъсква с разни всевъзможни хора и структурирани единици, които ще са далече от безобидни и добронамерени. Само че аз мога да съм доживотен гарант, че той НИКОГА няма да се притеснява за задния план зад него, където е позиционирано Алфа семейството му, с което в благословен!

Аз само мога да гарантирам като майката на Алфа децата му, че той НИКОГА няма дори да почувства спад или дори липса на яростно лоялна, всеотдайна и всячески полезна подкрепа, помощ и съдействие от заден план, а какво остава за някакви кошмарни заплахи и опасности идващи иззад гърба му! Иначе той как би могъл да се бори и успява на преден план ако е обсаден отвсякъде? Няма дори шанс така и веднага става +1 обречен Титаник!
 
Статус
Not open for further replies.

Горе