1024 места в които да събмитнете сайта си

Радвам се че съм ви помогнал.
1024 са

Сега ще ви дам още един списък :


"http://indart.org/articles/list-of-available-ping-servers/"

74 пинг сървъра за вашия сайт.

накратко за тези които не са ползвали и незнаят какво е това.

Към пинг сървара изпращате заявка всеки път като обновите сайта си, тогова той праща робот, сканира съдържанието ви и го индексира сам в сайта си. С други думи най лесните 74 събмита :)
Изпозва се предимно за блогове. Такаче ако имате някоя блог система е повече от препоръчително да ги използвате.
 
За блогове звучи точно като за мен. :lol: Сега ще имат възможността да идят и моят блог там. Мисля си че е много добър ресурс за тези които мислят по моят начин. Още веднъж мерси IndArt.Org за ценната информация. Ще се засечем в някоя тема като тази. :wink:
-----------------------------------------------------------------
Internet Affiliate Marketing
 
Със сигурност... следващия списък с над 100 супер неща пристига скоро ;)

ще се радвам ако постявяте линк към http://indart.org в сайтовете в които прилагате моите ресурси, не е задължително ... ама много се радвам аз и търсячките когато някой е линкнал кум сайта ми :)
 
Само да попитам дали си заслужава субмитването дали има резултати и какви споделете :)
 
Бате чекни тези теми:
1. Директории и трафик
2. Популярни директории в интернет
3. Списъци с Безплатни Директории

А ако не ти отговаря на въпросите, ще добавя че е хубаво да присъстваш в директориите, тъй като търсячките са приятелски настроени към тях, и разчитат от части от тяхната компетенция да кажат кой сайт е ценен за даден резултат (имат малко влияние, но някой директории имат голямо). Зависи от това с какър ПР е директорията и колко е позната на търсачките -колко е стара.

Резултата е добри мозиции, както по търсачките, така и по директориите, а както знаеме и те носят трафик. И то таргетран, идват от твойта категория в директорията. А и пробажби идват от тези директории, ако трафика е таргетирн -> всичко е въпрос на конверсия и време.
-----------------------------------------------------------------
Internet Affiliate Marketing
 
резултат има, иначе защо да съществуват

Мен ме интересува: тъй като субмитвам в 10-20 дир дневно, а пък знаем, че не удобряват веднага как проверявате дали са Ви удобрили сайта.
 
да малките директории не са като DMOZ където ако не получиш имеил до 9 месеца най вероятно не са те апрувнали. Пращат ти имеил за да те оведомят за статуса ти :)
 
nikoo11 каза:
като отворя пощата, която ползвам за субмитване то спам, то писма от директории и пък ме мързи да ги отварям и чета.

Е то обикновено събжекта подсказва, че е от някоя директория, я ще кажат "Your site admission", я "Your URL has been accepted/rejected"
 
От: 1024 места в които да събмитнете сайта си

iskam da vi popitam neshti poneje sym nov v tazi oblast,nqkoi znae li kak tochno se syzdava blog da mi opishe stypkite
 
От: 1024 места в които да събмитнете сайта си

според мен времето отделено за писане на качествено съдържание е по-малко и се отплаща по-добре. И след писането събмитването в социални мрежи. Защото моя сайт примерно си го хареса един, който поддържа подобен блог и си ме сложи в blogrolla и хоп sitewide link. Докато като събмитваш има шанс да объркаш нещо (един и същ title примерно) и това да ти донесе неприятности.

А с ping-a също трябва да се внимава особено да не се ping-va постоянно на google пинг service-a.
P.S - това е мое мнение и се базира на няколко мои блога. Сега ако блога е aff за хапчета и добавки сигурно е по-трудно някой да го хареса просто така и да го bookmark-не, но пак казвам часовете в които ще събмитвате според мен е по-добре да пишете уникално и ПОЛЕЗНО съдържание
 
От: 1024 места в които да събмитнете сайта си

Разбирасе че има резултат въпросът е кога :) и колко си събмитвал и колко са те апруувнали:)
и колко са качествените линкове които си получил...
 

Горе