110mb.com Измамници !

Sobieski

Well-Known Member
Ползвам ги не повече от 4-5 месеца в началото бях доволен но днес много странно след като опитам да достигна сайта си - директорията не съществува опит да вляза в контрол панела няма такъв акаунт просто няма какво да говоря изтриха ме без да съм направил нищо нередно просто пълни идиоти!
 
Никога, ама никога не ползвай безплатен хостинг ако искаш да равиш бизнес. Не са само тези измамници. Има много, с хиляди. Да не говорим за тези дето ти хостват 1 година и после ти пращат да си плащаш или ще те изтрят.
 
Да vitohol е прав, ако искаш професионален онлайн бизнес - платеният хостинг е най-доброто рещение за теб, може да ползваш и този на спонсорите които предоставят, ако нямаш наличен капитал в момента.

Те си трият и римулват акаунти без да питат - просто не ги кефи нещо и прас - няма те. Ама тези който са платени - не смеят да го направят защото утре няма да си им клиент - и губят. А безплзтните не губят много много, освен това че не могат да си въртят линковете на сайта ти - ако има такава опция. А ако няма още по-зле не си им нужен.

Ако хостваш на блатен ще ти е по-спокойно и лесно. Няма да го имаш този проблем въобще.
 
Даже повечето аф. програми предлагат фрии хостинг, а от там ти гарантирам, че няма да те изтрият освен ако не нарушаваш правилата :)
 
Еми да аз това и ще направя но просто се изнервих как ме изтриха без дори e-mail да ми пратят с някаква причина да бяха измислили до сега не съм го очаквал а ми се струва че може и да го затварят защото спряха регистрацийте и не приемаха нови незнам просто ме изгониха като куче
 
Е бате на нас какво ни се случи - бяха ни изтрили афилиейт акаунт къ програма. Продавахме им и даже някакво второ ниво им зградихме. И един ден тругваме да влизаме да видиме как е статса и паца - баце. Даже вече не си спомням коя беше афилиейт програмат - мизерници.

Да триинеш продаваш афилиейт е все едно да си вхърлиш парите в оганя, дори и и-мейл не получихме за да ни кажат или поне да споменат че има проблем с нас нещо. Абе куца история ти казвам, бате. :evil:

Така че бате не се изне4надвай на такива идиотщини по мрежата - винаги ще се намери някой да те цакне от нищото. :lol: :lol:
 
В моя случай може да се окаже същото но дано не ме затрияат като афилейт :D
 
Atspace също са миризливи по добре е да си дадеш 2$ но знаеш че имаш нещо срещу себе си :)
 

Горе