1999

той няма как да не се увеличава има доста хора които пишат статии вече и влизат редовно вече . Все нови и нови хора започват да виждат добро място за реклама на сайтовете си . Надявам се и при вас да се отрази crazy master ви прави доста реклама на форума във неговата статия която е на 2ро място по популярност в блога . Гледам в статистиките има някой друг клик насам . Афилиейт линковете му са също добре кликани някой от тях са със вашите ID . Отделно си има линк в фаворити на блога към предприемач .
Със всичко е така началото е трудно .
Благодаря на всички вас за подкрепата , Crazy master , zzzapyr, Tsanko ,
stankoff и всички други
 
Не мислих , че ще има толкова шум покрай наградите . Това не са толкова много пари . Искам да дам и повече , но просто парите които мога да инвестирам в този проект не са толкова много , а постъпленията са клонящи към 0 и всичко ще е подхранено от доходите ми от други сайтове . Искам всеки месец наградите да се увеличават , но да видим първо как ще вървят нещата и тогава .
 
Честито за 1999-те посетителя ;)

А шум около наградите да ти кажа има в един канал(забравих кой) като споменах за статията нещо не бяха много добре настроени обаче, но като цяло всичко е добре ;)

Иначе за реф линковете и линка към тука си има причина ;) и се надявам донякъде да помагат .
 

Горе