2 в 1: Статия + линк

Статус
Not open for further replies.

Странникът

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
13   0   0
За всички Вас, които имат желание да се възползват, предлагаме една нова и качествена услуга. Почти всички потребители, занимаващи се активно с дейности в интернет, имат нужда от статии за своите сайтове и търсят на кого да поръчат. Всички знаем как вървят цените на статиите, как много хора се опариха от евтините статии и търсят нещо качествено, и все пак на приемлива цена. Затова решихме заедно с колежката Лили (lili) да ви предложим нашата оферта 2 в 1.

Предложението е следното:
Вие получавате първо статии, написани от Лили, и второ - публикувани в наши сайтове.

Единият сайт е новинарски и предлага възможността да се пускат статии на разнообразна тематика.

Вторият сайт е еротичен. Може спокойно да поръчвате статии за вашите еротични сайтове или магазини за играчки за възрастни.

Сайтовете са с Pr-2 и се класират на добри позиции в серпа.

Високият iTrader и RepPower и на двамата, могат да Ви послужат като гаранция, че получавате нещо качествено, направено в срок, тъй като приемаме работата си сериозно и с необходимото внимание.

Какво заплащате?

Цена: Цената ще бъде ъпдейтвана, моля, четете темата и проверявайте последното мнение за да разберете актуалната в момента цена. Статията ще бъде публикувана в сайта, и ако желаете ще получите изходяща връзка към ваш сайт. Сайтовете са с PR-2 и имат добро класиране в интернет.

Сайтовете и статиите са на български език. Статиите са с нормална дължина: 350 до 400 думи.

Конкретни срокове и допълнителни подробности, касаещи услугата, ще бъдат обсъдени с всеки индивидуално на лично съобщение или на имейл.

Възползвайки се от нашата оферта, само за 8 лв. вие ще получите 2 в 1 – качествена статия и добър линк към ваш сайт.

Заплащане: Пейпал, банков път или Еконт.
 
Последно редактирано:
От: 2 в 1: Статия + линк

Имахме малко спречкване с теб, но надявам се няма да ни вреди на бизнеса ;) ако може на ЛС сайта и цена за публикуване на мои статии, ако може и статистика на трафика
Благодаря предварително
 
От: 2 в 1: Статия + линк

Вече е факт първият възползвал се от тази оферта. Както и обещах - качеството е на ниво. Статиите са на ниво, писани от професионалист - всички познавате Лили. Статиите се публикуват в добър сайт и вече са класирани в серпа! А все пак това не е без значение!

Какво предпочитате - PR статия в сайт, който ще ви носи ползи или статия в някоя анонимна социалка? ;)
 
От: 2 в 1: Статия + линк

Получих запитване в което за моя изненада се искат и статистики за трафик, информация дали офертата е обвързана с трафик от Фейсбук, и даже ми се даваше пример как "БГ-МАММА" осигуряват статистики, трафик. Нека на всички е ясно - аз не предлагам реклама за трафик, а PR статии, които да помогнат на вашия сайт.
 
От: 2 в 1: Статия + линк

Много съм доволен от колегите - Странникът и Лили . Написаха ми една много добра и интересна статия, както и я публикуваха. Услугата е много добра и си струва. Задължително ще се възползвам отново...
 
От: 2 в 1: Статия + линк

С най-голямо удоволствие ще се радвам да работим отново заедно. Когато комуникацията е лесна и човекът насреща знае какво иска, то нещата стават бързо и качествено. Благодаря за чудесните думи!
 
От: 2 в 1: Статия + линк

Привет, писах и в другата тема, но и това предложение не е за изпускане. Бих желала няколко статии от услугата 2 в1, които да бъдат публикувани с линкове при вас. Пишете на ЛС и по тази тема.
Благодаря!
 
От: 2 в 1: Статия + линк

И аз мисля да се възползвам задължително, ако може само да погледна и сайта и като реша, ще пиша направо да поръчам 2-3 статии :)
 
От: 2 в 1: Статия + линк

Интересно предложение. Категория спорт/футбол има ли в сайта? И как стои въпроса с писането на статии на такава тематика?
 
От: 2 в 1: Статия + линк

Да, има спортна категория. Пък ако това не свърши работа, то бихме могли да пуснем статията в спортен блог с поддомейн на блогспот.ком.
Писането на подобна статия не е проблем.
 
От: 2 в 1: Статия + линк

Разширяваме офертата и предлагаме още повече възможности. Към първоначалния сайт прибавяме и още два сайта: еротичен сайт и спортен блог.

За повече подробности погледнете началото на темата, офертата е променена и обновена!
 
Последно редактирано:
Статус
Not open for further replies.

Горе