200 поста за да се види съдържанието. Всички теми за продажби в други секции ще бъдат

webmast367

Well-Known Member
Рейтинг - 95.7%
22   1   0
Здравейте, първо се извинявам за темата ,че е в този раздел знам,че тук не и е мястото,но не мога да пиша ,където трябва.
Искам да дам едно предложение на администрацията.
Вече можете да премахнете задължителните 200 поста за раглеждане на секцията социални мрежи.
От скоро вече няма как да бъдат откраднати страници във фейсбук. Причината е ,че след като даден потребител стане админ той не може да премахва останалите админи (собственика примерно) и не може да добавя други администратори в срок от 7 дни. Това е нова много полезна защита във фейсбук и по този начин няма как някой да бъде окраден!
По тая логика няма смисъл вече и от забраната.
Знам че думата ми няма сила тук първо съм нов , второ не е моя работа да давам акъли, но примерно аз се занимавам с фейсбук фенове,страници и т.н и ми е много тегаво ,че нямам 200 поста за да мога да вляза и да видя , кой какво продава и прочие!? Примерно искам да си пусна обява ,че купувам страници или да разгледам продавачите и прочие ,но мисля че няма смисъл сега да тръгна да спамя всеки пост за да трупам мнения докато достигна 200.

Мисля,че на много потребители ще им е по удобен форума а нали това е и целта всеки предприемач да е доволен.
А някой ако реши да прави сделки , каквито и да е сам трябва да премисли така нещата ,че да не го опарят да се подсигури по някакъв начин.

Ако мнението ми е излишно , както и си мисля моля просто изтрийте темата и да забравим ,че съм я писал,но все пак обмислете според мен ще е по добре за всички. Тествайте и това което казвам добавете някой приятел админ в някоя страница и вижте ,че не може нито да маха нито добавя потребители в следващите 7 дни. А мисля че тия дни са прекалено достатъчни примерно аз да кажа на Петър дай да ти купя тая страница прати я утре ще ти дам парите и утре , като не му платя страницата Петър ще си ме махне и ще си запази страницата , а в случая аз не мога веднага след добавянето ми като админ да го прецакам и да му махам правата.

Извинявам се отново,ако темата е неуместна. Поздрави

От: 200 поста за да се види съдържанието. Всички теми за продажби в други секции ще б

Това правило защитава само едната страна, в случая продавача. Ако си съвестен и платиш на Петър исканата сума,каква е гаранцията, че той пак няма да те махне от страницата и хем да прибере парите, хем да си я запази.

От: 200 поста за да се види съдържанието. Всички теми за продажби в други секции ще б

Гаранцията я няма и когато имаш 50 000 поста :)
Аз вчера купих 3 чуждестранни страници дори по скайп и нямаше проблеми. Продавал съм от фейк профили във фейсбук над 10 000 000 фена от 2014 до сега и хората са ми пращали по 500-1000 лева предварително ;) Когато можеш да общуваш с клиента /купувач - продавач няма значение мисля ,че няма проблем. Другото , което е едно е да ми прехвърлиш страници на ФЕЙК профил и да не знаеш кой съм друго е аз да ти платя сума пари да ти знам имената и данните и ти да ме прецакаш по-добре да имигрираш веднага :) ТУК вероятноста да ме цакнеш пада ;) + това аз примерно купух страниците и помилих администратора да се премахне сам , тъй като аз не мога и готово.
И ако се случи това Петър после да ми махне правата Предприемач какво общо има? Те каква вина имат ? тук все едно продавалник ,аз като си купя от Петър счупени продукти и т.н да им кажа аве ей кви са тия потребители? Няма такъв филм.
Дали съм с 20 или 200 поста, ако искам да те прецакам ще го направя въпроса е дали си толкова умен да го допуснеш. А когато имам данните на Петър и хронология в която се уговаряме мога да отида и да му взема и къщата ,ако реши да си запази страничките :) ТУк филма вече е преведен на наш език знаеш данните на човека не е просто акаунт с прякор!

По-добре да бъде изготвена секция с препоръки за неопитните.

Купуваш си премиум членство и всички ограничения отпадат.

Купуваш си премиум членство и всички ограничения отпадат.

Как става? и колко струва?

Чакай, че и аз не се бях зачел -"Участие в Кръгла Маса на Predpriemach.com", ако ще има кръгла маса :beer: да ги плащам $-те :wink:

Горе