236 и само един клик

От: 236 и само един клик

Бате, а къде ти са келамките? Дай и повече инфо, къде ги позиционираш, колко се задържа средно един потребител....и ей такива за оптимизираме процеса. Мисля си че даже и с лека промяна на мястото или визията им ще вдигнеме повече кликовете.
 
От: 236 и само един клик

Сложил съм реклами от неоген но се появява само едната като влезнеш в някоя новина
Не знам как да видя по колко време се завържа един потребител
 
От: 236 и само един клик

Аз си отговорих на въпроса, попитах те защото не го забелязах. мисля че е по важно това да ти е преди "Свежо" вот бутона. Или друга позиция - ако ще е само една е хубаво да е максимално видима - а именно: при всеки скрол тя да е на екрана на потребитля, пред него (Или поне още една на друго място). единственото хубаво нещо, което ми хареса е че е единствена, така че потребителя да вижда само него или хикса като игод от сайта.

А защо само с една рекламка се ограничаваш? За да не ти е прекалено натрупано, или такива са суловията на програмата. Предполагам че е първия вариант. И другото е че няма много живи елементи - което не го прави много интерактивен. Но определено има чар. ;)

Пише пивече по въпроса, какво смяташ ти. И дали си пробвал други вариации. ;)
 
От: 236 и само един клик

Може би имам някакви фалшиви потребители защото и при сайта ми за системи е същото 160 уникални и само 2 клика а имам 3 реклами в страница

извинявай, ако съм малко нагъл, брато, ама кой ще ти цъкне на реклама на Impulse??? Повечето като я видят и се плесват по челото и казват "ебаси! чакай да видим нови коментари има ли" и пишат адреса в адрес бар-а на браузъра! кой ще ти цъкне на тая реклама... Вземи пусни свестни реклами - щом си се насочил към картинните пробвай с картинни на Г да речем - ако не ти харесват, давай пак с неогео..
Айде весели празници и повечко печалби през новата година ;)

p.s
тъй като рекламите ти се показват само във вътрешни страници , гледай само импресиите на самите реклами (би трябвало както при адсенс да показва, колко импресии са минали през самата реклама, а не през сайта общо!! ако няма - по-добре ги хвърли на боклука тия нео-вци..), или иначе казано - ако днеска имаш 200 посещения и 500 импресии какво значи това? Средно се падат по 2.5 страници на човек, но това е средно! Колко хора са напуснали веднага страницата не е ясно, а ако един човек изгледа 10 снимки и си излезе, това е чиста загуба според твоите сметки... На тебе ти трябва точната бройка импресии минали през рекламата, а не посещенията като цяло, защото аз имам 3к посещения и 11к импресии, ама банера ми е само на главната страница, а там импресиите са само 5к :) Какво правим тогава? :)
Реалното CTR ще видиш, когато видиш колко импресии имат самите реклами, а не блога като цяло!
 
Последно редактирано:
От: 236 и само един клик

Баннаха ме от Г
От изитрадер не искам защото плащат минимално с тези трафик сайтове
На другия ми сайт за на изитрадер и постоянно се сменят пак същото ;(
 
От: 236 и само един клик

На рекламмите от неоген не се клика много ... Преди няколко седмици бях доста доволен, като рекламите им се показваха цял ден и кликаемоста беше около 0.85% . В момента за 600 импресии имам 3 клика, като трябва да ги следя кога ще си изчерпат лимита на показване, за да сменя рекламите с тези на еasytrader (няма ли някоя джаджа, която автоматичко да пуска други реклами, след като тези на неоген не могат да се показват ?)

Стигнах до заключениет, че е по-добре с easytrader макар и да показват по-евтини реклами, защото кликаемостта не пада под 1.15% поне при мен и от по-високата кликаемост се избиват парите :) .

Иначе с този трафик, особено за български потребители трудно ще си изкараш джобни ...

Усех !
 
От: 236 и само един клик

по добре ела до софия, да се видим и ти давам парите кеш и взимам сайта, повярвай ми аз знам как да го монетизирам ;)
 
От: 236 и само един клик

Аз ти казах във скайпа как може да го монетизираш, ама ти си знаеш своето си и... да..
 
От: 236 и само един клик

За да я "усилиш" направи следното:
1. сложи банерите на по-добро място
2. намери още посещения
3. смени банерите с други по-интересни.
 

Горе